Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ultima zi pentru Declaratia Unica. ANAF reaminteste ca trebuie depusa si de cei care au luat vouchere pentru biciclete de la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Ultima zi pentru Declaratia Unica. ANAF reaminteste ca trebuie depusa si de cei care au luat vouchere pentru biciclete de la Primaria Capitalei

Miercuri, 31 iulie, este ultima zi pentru depunerea Declaratiei Unice. intr-o sesiune online pe Facebook, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) spune ca cei care au luat vouchere pentru biciclete trebuie sa depuna formularul. continuă pe Hotnews

Declaratia Unica 2019. Ultimele zile in care poate fi depusa

Declaratia Unica 2019. Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) anunta ca au mai ramas doar trei zile pana la expirarea termenului de depunere, stabilit pentru data de 31 iulie 2019.

ANAF invata contribuabilii cum sa depuna Declaratia Unica 2019 in ultima zi

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va sustine o sesiune de asistenta online pentru contribuabilii care trebuie sa depuna Declaratia Unica 2019 in ultima zi in care documentul trebuie trimis, respectiv 31 iulie 2019.

Ultima zi in care poate fi depusa Declaratia Unica 2019

Astazi, 31 iulie 2019, este ultima zi in care contribuabilii mai pot depune Declaratia Unica 2019, riscand amenzi daca nu se incadreaza in termenul limita.

DECLARATIA UNICA 2019. Anunt de ultima ora legat de Declatia unica

DECLARATIA UNICA 2019 Declaratia unica se depune pana miercuri, 31 iulie 2019, fie online, fie prin Posta sau la sediul unitatilor fiscale. Prin acest formular se declara, dupa caz: impozitul pe.

Declaratia Unica 2019. Spatiul Privat Virtual al ANAF nu functioneaza, cu o zi inainte de termenul limita

Mai multi contribuabili se plang ca Spatiul Privat Virtual SPV) din site-ul ANAF, prin intermediul caruia se depun declaratii, nu functioneaza, cu numai o zi inainte de termenul limita pentru depunerea Declaratiei Unice 2019, respective 31 iulie 2019.

Declaratia Unica 2019. Ultima zi de plata pentru datoriile din 2018

Ultima zi pentru depunerea Declaratiei Unice 2019 vine si cu un termen limita de plata pentru cei care au ramas cu datorii din 2018.

Consultantul fiscal Adrian Benta: Declaratia unica si impozitarea veniturilor din Bitcoin si alte criptomonede

Consultantul fiscal Adrian Benta a realizat, marti, o analiza pentru cititorii StartupCafe. ro si HotNews. ro, privind impozitarea veniturilor din tranzactii cu Bitcoin, Ethereum si alte criptomonede in Romania, in conditiile in care miercuri, 31 iulie 2019 este ultima zi de depunere a declaratiei unice.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 31 iulie. Sagetatorii trebuie sa iasa din situatia nesanatoasa in care se afla, Pestii obligati sa fie sinceri cu ei insisi

Iata pentru MIERCURI 31 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 iunie. Leii trebuie sa acorde atentie propriilor vise, Capricornii sunt ajutati de divinotate

Iata pentru MARTI 30 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 iulie. Berbecii trebuie sa-si urmeze inima, Taurii sunt asistati financiar

Iata pentru LUNI 29 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )