Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ultima sansa pentru Mihai Costatinescu! Cum vor medicii sa-l trezeasca din coma

Playtech Playtech,
Ultima sansa pentru Mihai Costatinescu! Cum vor medicii sa-l trezeasca din coma

Medicii s-au gandit la o metoda prin care sa-l trezeasca pe Mihai Constantinescu din coma. Aceasta ar fi printre ultimele solutii gasite de specialisti pentru ca artistul sa revina din coma in care se afla deja de luni bune. Ce metoda au gasit medicii pentru a-l trezi pe Mihai Constantinescu din coma? Medicii de la . continuă pe Playtech

ULTIMA SANSA pentru Mihai Constantinescu! Artistul, tratat cu metode NECONVENTIONALE. Monica Pop: Din pacate, patologia este veche si ampla!

Mihai Constantinescu traverseaza momente cumplite. Cantaretul este in coma de circa trei luni la Spitalul Floreasca. Medicii ar putea apelasi la metode neconventionale pentru a-l trezi pe.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru romani: Bugetul pentru Sanatate ramane la fel. Educatia, fonduri cu 42,4% mai mult decat in 2018

Rectificarea bugetara pe care Guvernul o va adopta in sedinta de luni este una pozitiva si va asigura sumele necesare pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, pentru buna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )