Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pe ultima suta de metri, Orlando Teodorovici ar vrea sa capitalizeze CEC

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pe ultima suta de metri, Orlando Teodorovici ar vrea sa capitalizeze CEC

Senatorul Florin Citu avertizeaza pe Facebook ca Orlando Teodorovici, inca) Ministru de Finante, incearca sa faca modificari majore pe ultima suta de metri, printre care sa bage 1 miliard de lei in CEC, companie controlata de stat. continuă pe Wall-Street Ro

Florin Citu (PNL), avertisment catre Teodorovici: Opreste tunul pe care vrei sa-l dai pe ultima suta de metri. Opreste jaful din bugetul public Guvernul in functie vrea sa aloce vineri 1,4 miliarde de lei catre primari

Florin Citu, liderul senatorilor PNL, a lansat, joi, un avertisment catre Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor in Guvernul demis prin motiune de cenzura, sa opreasca tunul pe care vrea sa-l dea pe.

Data oficiala la care incepe Insula Iubirii 6. Pregatirile pentru filmari, pe ultima suta de metri

Show-ul prezentat, la Antena 1, de Radu Valcan s-a confruntat de-a lungul editiilor cu numeroase controverse. Data oficiala la care incepe Insula Iubirii 6 a fost deja programata de catre reprezentantii postului de televiziune. Un nou sezon ii va aduce din nou pe telespectatori in fata evenimentelor din Thailanda. Data oficiala la care incepe Insula .

Teodorovici vrea un pact pe agricultura asumat in fata fermierilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, le-a transmis miercuri fermierilor ca 2020 ar trebui declarat anul agriculturii si zootehniei romanesti, iar in acest sens s-ar putea face si un fel pact pe agricultura cu cateva elemente esentiale asumate in fata fermierilor.

Teodorovici vrea un pact pe agricultura asumat in fata fermierilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, le-a transmis miercuri fermierilor ca 2020 ar trebu.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )