Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ultima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu a fost in Iran. De ce s-a creat un mit in jurul acestei tari

Playtech Playtech,
Ultima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu a fost in Iran. De ce s-a creat un mit in jurul acestei tari

Ultima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu a fost in Iran, in perioada 18-20 decembrie 1989. in contextul izbucnirii Revolutiei Romane, in acea perioada s-a vehiculat informatia falsa potrivit careia pe teritoriul Romaniei s-ar afla teroristi adusi de Ceausescu de la Teheran. Ion Stoian, ultimul ministru de Externe comunist al Romaniei, a explicat mai bine . continuă pe Playtech

Cum se distra Nicolae Ceausescu in vacanta la munte. Imagini de colectie cu dictatorul si Elena

Daca romanii se bucurau pe jumatate in perioada sarbatorilor de iarna, din cauza neajunsurilor, pentru Ceausescu era o un moment mult asteptat. Iata cum se relaxa acesta intr-o vacanta la munte! Nicolae Ceausescu, vacanta la munte de sarbatori Nicolae Ceausescu a fost si va ramane unul din cele mai amintite personalitati ale Romaniei. Acesta reusea .

Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: Imitatie mediocra

Poate multi romani stiu, sau nu ca Sarmizegetusa Regia a fost capitala Daciei. Se intampla inainte de razboaiele romane care au dus la distrugerea ei. in prezent situl arheologic al vechiului oras antic este inclus in patrimoniul UNESCO. Importanta i-a fost astfel recunoscuta pe plan mondial. Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: .

in ce statiune visa Nicolae Ceausescu sa organizeze Jocurile Olimpice din anul 2000. Astazi, este o ruina

De-a lungul celor 22 de ani de conducere a Republici Socialiste Romania, fostul dictator, Nicolae Ceausescu, a avut anumite desiderate, cum le numea, de a face in si din Romania un stat comunist demn de luat in seama de marile puteri. Atat prin industria centralizata, mamut, dar si prin construirea de noi obiective, atat sociale, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )