Libnet.ro
UNICEF

01:06

UE ii da un ultimatum lui Boris Johnson: Arata-ne un plan pentru Brexit in 12 zile sau s-a terminat

Adevărul Adevărul,
UE ii da un ultimatum lui Boris Johnson: Arata-ne un plan pentru Brexit in 12 zile sau s-a terminat

Liderii UE i-au dat lui Boris Johnson un ultimatum pentru a veni cu un nou plan pentru Brexit pana la sfarsitul lunii septembrie sau se va confrunta cu o iesire fara acord, relateaza The Independent. continuă pe Adevărul

UE si justitia britanica ii cer lui Boris Johnson sa prezinte un plan privind Brexit

Uniunea Europeana si Curtea Suprema a Marii Britanii ii solicita premierului Boris Johnson sa prezinte planuri urgente privind solutionarea crizei politice generate de iesirea tarii din Blocul comunitar, potrivit Mediafax. Presedintele Curtii, judecatoarea Brenda Hale, a anuntat ca informatiile solicitate Guvernului vor trebui sa fie prezentate instantei pana la finalul audierilor, ceea ce inseamna ca Executivul britanic are termen pana joi. Donald Tusk si Boris Johnson vor avea o intalnire pentru a discuta despre Brexit .

Marea Britanie si UE, discutii zilnice pe tema Brexit. Cum a decurs pranzul de lucru dintre Boris Johnson si Jean-Claude Juncker (VIDEO)

Discutiile intre oficialii din UE si Marea Britanie, referitoare la Brexit, vor avea loc zilnic, a anuntat Guvernul Regatului Unit dupa intalnirea dintre premierul Boris Johnson si Jean-Claude Juncker,.

Curtea Suprema examineaza legalitatea supendarii Parlamentului de catre Boris Johnson

Curtea Suprema a Regatului Unit a inceput sa examineze legalitatea suspendarii controversate a Parlamentului, decisa de premierul Boris Johnson, dar denuntata de catre opozantii sai drept o manevra vizand sa impuna un Brexit fara acord.

VIDEO Boris Johnson nu a reusit din nou sa convinga UE si a lipsit de la conferinta de presa prevazuta cu premierul luxemburghez

Boris Johnson nu a reusit sa convinga UE, iar premierul britanic a ales sa nu mai vina la conferinta de presa prevazuta cu omologul sau luxemburghez, dupa un dejun cu seful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker care a cerut propuneri concrete din partea Londrei in ceea ce priveste chestiunea sensibila a granitei irlandeze, cu sase saptamani inainte de Brexit, scrie AFP.

Boris Johnson i-a spus Angelei Merkel ca va depune eforturi energice pentru a ajunge la un acord cu UE

Premierul britanic, Boris Johnson, a discutat la telefon cu Angela Merkel, marti, prilej cu care s-a angajat sa-si intensifice eforturile pentru a ajunge la un acord pentru parasirea Uniunii.

Boris Johnson, prins in flagrant delict mintind

Premierul britanic Boris Johnson a fost surprins in flagrant delict mintind si a incercat sa iasa di.

Boris Johnson, dezvaluiri din intimitatea sa: obiceiul matinal total neobisnuit al premierului britanic

De cand l-a adoptat pe Dilyn, un catelus Jack Russell ramas fara stapan, Boris Johnson si-a facut o rutina matinala catalogata total neobisnuita de o publicatie britanica. Mai exact, isi plimba patrupedul imbracat doar in boxeri.

Premierul Regatului Unit, luat la rost de un parinte furios, intr-un spital din Londra. Ce ii reprosa barbatul lui Boris Johnson: Nu ati invitat presa aici? (VIDEO)

Premierul britanic Boris Johnson a fost certat miercuri, intr-o vizita la Spitalul Universitar Whipps Cross din nord-estul Londrei, de catre un parinte furios, care i-a reprosat situatia in care a ajuns sistemul.

Boris Johnson: Voi respecta legea, dar tot vom iesi din UE pe 31 octombrie

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca va respecta legea dar tot o sa scoata Regatul Unit din Uniunea Europeana la sfarsitul lunii octombrie, indiferend daca ajunge la un acord cu UE sau nu, transmite Reuters.

Irlanda sustine ca Londra nu a oferit propuneri credibile pentru Brexit

Irlanda a declarat ca Marea Britanie nu a reusit sa ofere propuneri credibile cu privire la Brexit, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )