Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta sotie lui Mihai Constantinescu. Ne auzea pentru ca ne vorbea cu ochii

Antena3 Antena3,
Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta sotie lui Mihai Constantinescu. Ne auzea pentru ca ne vorbea cu ochii

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a vorbit la emisiunea Rai da Buni, de la Antena Stars, despre cat de afectata este demoartea solistului. Mihaela Constantinescu a dezvaluit, printre altele, care au fost. continuă pe Antena3

Ultimele cuvinte rostite de fosta sotie a lui Mihai Constantinescu catre artist: I-am spus ca sunt recunoscatoare pentru tot ce mi-a daruit

Mihaela Constantinescu 59 de ani), fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, a dezvaluit ce i-a spus artistului inainte ca acesta sa moara si a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu marele cantaret.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, DEVASTATA de DURERE dupa MOARTEA artistului: il voi iubi toata viata. Va trai in inima mea pana la sfarsitul zilelor mele... (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a murit marti seara, la varsta de 73 de ani, dupa ce se afla in coma din luna mai. VEZI AICI GALERIA FOTO Moartea artistului a venit ca un trasnet pentru toti cei care l-au.

Cine sunt Simona Secrier si Mihaela Constantinescu, actuala si fosta sotie ale lui Mihai Constantinescu FOTO

Mihai Contanstinescu a fost insurat de doua ori, avand relatii cu numeroase femei, dintre care si nume celebre sau mai putin cunoscute. Printre cele care au reusit sa il duca pe regretatul artist pana in fata altarului au fost Mihaela Constantinescu si Simona Secrier. Cele doua se cunosc de ceva timp, insa niciuna dintre sotiile .

ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea, prins in fapt! Nebunie la iNCHISOARE (GALERIE FOTO INTERZISA CARDIACILOR)

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins acum lumea mondena! PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA De cand se afla din.

CRIMA SOCANTA! Avocat italian, UCIS de FOSTA SOTIE romanca! MOTIVUL e ULUITOR

O crima teribila socheaza Italia! O romanca de 39 de ani, mama a doi copii, si-a ucis cu sange rece fostul sot, Giuseppe Cardoselli, un cunoscut avocat local. Se pare ca aceasta devenise obsedata de ga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )