Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ultimele detalii despre situatia medicala a lui Mario Iorgulescu

Online Sport Online Sport,
Ultimele detalii despre situatia medicala a lui Mario Iorgulescu

Managerul spitalului Elias din Capitala, Mugur Ardelean, a furnizat luni mai multe informatii cu privire la starea medicala a pacientului Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, care a fost implicat intr-un grav accident rutier. continuă pe Online Sport

Titi Aur, despre accidentul tragic din Capitala in care a fost implicat Mario Iorgulescu: O astfel de masina e usor controlabila daca cel de la volan face ce trebuie

Titi Aur, expert in conducere defensiva, a vorbit la Antena 3 despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, fiulpresedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a.

Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident mortal in Capitala

Spitalul Universitar de Urgenta Elias a comunicat starea lui Mario Iorgulescu, fiulpresedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care a produs un accident deosebit de grav petrecut in Capitala. in urma.

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

Ipoteze socante dupa accidentul mortal din Capitala, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii

Mario Iorgulescu este in stare grava la spital, dupa ce a ucis cu bolidul sau de lux un barbat de 24 de ani, tatal a doua fetite. Mario Iorgulescu a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens. A izbit.

Exclusiv! Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Imagini socante cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui LPF a produs un accident grav in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 3. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino.

Fiul presedintelui LPF a produs un accident rutier de proportii in Capitala: Un alt sofer si-a pierdut viata, iar Mario Iorgulescu a fost internat de urgenta in stare grava (FOTO, VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a produs un accident grav de circulatie, pe soseaua Chitilei din Capitala, in urma caruia un tanar de 24 de ani, care conducea regulamentar,.

Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar: Ramane conectat la aparate

Medicii au vorbit despre evolutia starii de sanatate a lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul rutier pe care l-a provocat, in urma caruia a murit un tanar. Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost internat duminica la .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )