Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ultimele imagini ale unui cuplu care s-a casatorit cu doar cateva zile inainte sa moara in prabusirea avionului din Iran (VIDEO)

B1 B1,
Ultimele imagini ale unui cuplu care s-a casatorit cu doar cateva zile inainte sa moara in prabusirea avionului din Iran (VIDEO)

Un cuplu de canadieni de origine iraniana a murit in prabusirea avionuli Ukraine International Airlines la doar o saptamana dupa ce se casatorisera, arata CNN. Cei doi se casatorisera pe 1 ianuarie. continuă pe B1

Patania unui sofer care s-a urcat baut la volan. Politia Romana, apel de ultima ora!

Politia Romana trage un semnal de alarma si publica pe Facebook o imagine care arata ce a patit un sofer care s-a urcat baut la volan.

Ce s-a intamplat cu fetita unui pompier care a murit in incendiile din Australia. Fotografia care a indurerat o lume intreaga

Imaginile cu o fetita care se joaca langa sicriul tatalui ei, un pompier care a murit in timp ce se lupta cu flacarile care au devastat Australia, au emotionat o lume intreaga. Andrew ODwyer a murit, la varsta de 36 de ani, dupa ce autospeciala in care se afla s-a rasturnat, in timpul unei interventii.

Imagini cu momentul in care o racheta iraniana loveste avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord

Ziarul american New York Times a publicat joi o inregistrare video despre care afirma ca ar fi autentificat-o si care arata o racheta lovind un avion in apropiere de aeroportul din Teheran in momentul si locul in care un avion ucrainean s-a prabusit.

Imagini cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri e lovit de o racheta iraniana - VIDEO

O filmare video difuzata de catre New York Times pare sa arate racheta iraniana lovind avionul ucrainean in momentul in care se afla deasupra orasul Parand, in apropiere de aeroportul din Teheran.

Ultimele momente ale avionului ucrainean prabusit in Iran. A luat foc! Dumnezeule, ajuta-ne!. Ce se observa inainte de impactul cu solul

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, avand la bord cel putin 170 de pasageri, s-a prabusit miercuri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

EXCLUSIV Reactia ALDE si UDMR dupa anuntul premierului Orban: ALDE a dat votul de investitura unui Guvern care s-a angajat sa faca anumite lucruri UDMR sustine alegeri anticipate

EXCLUSIV ONLINE Premierul Orban a anuntat dupa intrevederea cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis ca scenariul alegerilor anticipate incepe sa prinda contur si ca se doreste ca acestea sa fie organizate .

Franta: Un copil a fost gasit mort in trenul de aterizare al unui avion care decolase de la Abidjan

Cadavrul unui copil de circa zece ani a fost gasit miercuri dimineata in trenul de aterizare al unui Air France care venea din Abidjan, a declarat pentru AFP o sursa apropiata anchetei.

VIDEO Israelul a facut progrese in realizarea unui laser care poate intercepta rachete, anunta ministrul Apararii

Ministerul israelian al Apararii a anuntat ca a reusit sa faca un pas inainte in dezvoltarea laserelor care pot intercepta amenintari aeriene, inclusiv rachete, drone si proiectile antitanc, relateaza The Jerusalem Post. Noul sistem de laser va fi testat pentru a completa sistemul de aparare aeriana Iron Dome.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )