Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ultimele masuri impotriva Galaxy Note 7 s-ar putea sa te sperie

Playtech Playtech,
Ultimele masuri impotriva Galaxy Note 7 s-ar putea sa te sperie

In mod surprinzator, mai exista persoane care au in posesie un Galaxy Note 7, dar acele dispozitve vor fi bune doar de sunat la salvare si la serviciul clienti. in ultimul trimestru din 2016, s-au inregistrat foarte multe explozii cauzate de Galaxy Note 7. Varful de gama al celor de la Samsung a fost retras []. continuă pe Playtech

Epopeea Note 7 nu s-a incheiat: unii utilizatori inca nu s-au convins sa renunte la telefon

In mod surprinzator, mai exista persoane care au in posesie un Galaxy Note 7, dar acele dispozitve vor fi bune doar de sunat la salvare si la serviciul clienti. in ultimul trimestru din 2016, s-au inregistrat foarte multe explozii cauzate de Galaxy Note 7. Varful de gama al celor de la Samsung a fost retras [].

Mii de americani refuza sa returneze telefoanele Samsung Galaxy Note 7. Ce masuri iau operatorii

Operatorii americani de telefonie mobila recurg la masuri radicale dupa ce mii de oameni au refuzat sa returneze telefoanele Samsung Galaxy Note 7 declarate ca fiind periculoase. Desi Samsung a scos de.

Samsung a confirmat ca bateria este sursa scandalului cu telefoanele Galaxy Note 7 care au luat foc

Ancheta pornita dupa ce zeci de telefoane Samsung Galaxy Note 7 au luat foc a fost incheiata, iar concluzia este ca bateria este vinovatul principal. Samsung va anunta mai multe detalii despre aceste.

Mii de oameni au refuzat sa returneze telefoanele Samsung Galaxy Note 7. Operatorii americani de telefonie mobila recurg la masuri radicale

Desi Samsung a scos de cateva luni de pe piata telefoanele Galaxy Note 7 si proprietarii au fost somati sa le returneze, mii de oameni inca folosesc in SUA aceste telefoane care s-au dovedit a fi periculoase. Dupa ce a facut cateva incercari, operatorul Verizon spune ca va face astfel incat apelurile celor care inca folosesc telefoanele sa fie redirectionate catre operatori ai companiei, scrie BBC.

Samsung a concluzionat ca bateria reprezinta cauza principala a scandalului cu telefoanele Galaxy Note 7 care au luat foc, scrie Reuters

Samsung ar fi incheiat ancheta interna menita sa descopere cum a fost posibil ca zeci de telefoane Galaxy Note 7 sa ia foc, iar concluzia este ca bateria este principalul vinovat, spun surse citate de Reuters care adauga ca pe 23 ianuarie Samsung va anunta ce s-a intamplat si ce masuri va lua. Au existat multe teorii legate de cauzele exploziilor, principalele fiind legate de faptul ca ar fi fost inghesuite intr-un spatiu foarte mic multe componente, din dorinta ca telefonul sa fie cat se poate de subtire si cu baterie de mare capacitate.

Samsung a depistat motivul exploziilor Galaxy Note 7

Conform unei surse exclusive citate de Reuters, Samsung ar fi ajuns la o concluzie finala privind motivele din spatele exploziilor Galaxy Note 7. Motivul nu este nici software, nici hardware proprietar, ci este vorba de bateriile smartphone-ului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )