Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMELE NEGOCIERI la Codul Fiscal. Ce isi propun liderii partidelor parlamentare

România Liberă România Liberă,
ULTIMELE NEGOCIERI la Codul Fiscal. Ce isi propun liderii partidelor parlamentare

Conducerile PSD, UNPR, ALDE, PNL si UDMR se intalnesc, joi, pentru a discuta ultimele negocieri pe Codul Fiscal, dupa ce sesiunea parlamentara extraordinara prevazuta pentru discutarea cererii de reexaminare a Codului, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a fost anulata, la propunerea PSD. continuă pe România Liberă

Ponta: Sper ca saptamana viitoare sa avem si Codul fiscal votat

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca spera ca saptamana viitoare sa avem Codul fiscal votat. L-am facut bine, am trimis catre liderii politici tot ce era de.

Sedinta senatorilor pe Codul fiscal, amanata. Dragnea: Nu putem lua o decizie politica azi

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat luni, la finalul sedintei Coalitiei, ca PSD cere amanarea dezbaterilor parlamentare privind Codul Fiscal. Propunerea este ca joi sa fie o intalnire a.

PSD cere amanarea dezbaterilor privind Codul Fiscal. Alina Gorghiu: Decizia este imbucuratoare

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca decizia PSD de a amana dezbaterile privind Codul Fiscal este imbucuratoare. in ciuda acordului tehnic, astazi comisiile, in majoritate PSD, din pacate, au dat un.

Liviu Dragnea sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat. Deocamdata nu s-a gasit o solutie care sa fie adoptata de parlament, spune Dragnea. Nu s-a ajuns la o.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Ponta merge, joi, la Chisinau. La Bucuresti, liderii politicii discuta Codul Fiscal

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, vineri, la plecarea de la sediul PSD ca nu va participa, joi, la noile discutii privind Codul Fiscal, intrucat se va afla la Chisinau, unde se va intalni cu omologul sau moldovean, Valeriu Strelet.

Liviu Dragnea: Joi, la 10:00, intalnire pe Codul Fiscal. Ce a spus despre alegerile prezidentiale si europarlamentare

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul partidului, ca intalnirea dintre liderii Coalitiei si liderii Opozitiei pe tema modificarilor la Codul Fiscal, va avea loc, joi, la ora 10:00.

Liviu Dragnea: Joi, la 10:00, intalnire pe Codul Fiscal

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul partidului, ca intalnirea dintre liderii Coalitiei si liderii Opozitiei pe tema modificarilor la Codul Fiscal, va avea loc, joi, la ora 10:00.

Mircea Geoana explica cum ar trebui sa fie analizat Codul Fiscal

Senatorul Mircea Geoana, a declarat, duminica, ca in Codul Fiscal, munca si capitalul, prudenta macroeconomica si cresterea economica sanatoasa si corect redistribuita in societate trebuie sa isi gaseasca un just echilibru.

Geoana: in Codul Fiscal, munca si capitalul trebuie sa-si gaseasca un just echilibru

Senatorul Mircea Geoana, liderul PSRO sustine ca in Codul Fiscal, care va rezulta din votul Parlamentului, munca si capitalul, prudenta macroeconomica si cresterea economica sanatoasa si corect redistribuita in societate trebuie sa isi gaseasca un just echilibru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )