Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ultimele pregatiri inainte de parada de Ziua Nationala: Care va fi programul marelui eveniment (VIDEO)

B1 B1,
Ultimele pregatiri inainte de parada de Ziua Nationala: Care va fi programul marelui eveniment (VIDEO)

Mii de militari au batut sambata pasul de defilare in Capitala pentru ca, de Ziua Nationala, parada sa arate impecabil. La eveniment vor fi aduse sute de masinarii de razboi, de la tancuri si avioane,. continuă pe B1

Cum vrea rezist sa strice Ziua Nationala

Rezist cere bani pentru catuse. Liderii strazii trimit mesaje romanilor sa doneze bani pentru a strica manifestatiile de Ziua Nationala la care vor participa liderii politici. Ne-am propus sa le.

Pregatiri pentru PARADA DE 1 DECEMBRIE: Circa 4.000 de militari vor defila de ZIUA NATIONALA (VIDEO)

Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie sunt in plina desfasurare si la Bucuresti. Astfel de pregatiri au loc si pe terenul de instructie Ghencea. B1 TV va va prezenta minut cu minut parada din Capitala.

Castelul Corvinilor isi deschide portile de Ziua Nationala, iar localnicii sunt invitati la fasole cu carnati. Programul complet al evenimentelor din 1 Decembrie

Programul evenimentelor care vor avea loc in municipiul Hunedoara de Ziua Nationala a Romaniei cuprinde o parada militara, o zi a portilor deschise la Castelul Corvinilor, ceremonii, spectacole de muzica populara si focuri de artificii.

Premierul Theresa May si liderii UE, ultimele pregatiri pentru summit-ul pe tema Brexit-ului. Ce contine proiectul declaratiei comune

Premierul Marii Britanii se intoarce sambata seara la Bruxelles inainte de summitul crucial pentru Brexit, programat duminica, pentru ultimele ajustari. Asta, in contextul in care premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a amenintat ca se va opune acordului daca textul nu este amendat in privinta statutului Gibraltarului, aflat sub administratie britanica dar revendicata de Madrid, relateaza AFP.

Ultimele pregatiri pentru sarbatori in municipiu. Cat a cheltuit primaria pe noile podoabe stradale

Municipalitatea face ultimele pregatiri pentru sezonul de iarna: a fost amenajat patinoarul, targul de iarna si au fost achizitionate ornamente de sarbatori.

Cum sarbatoreste Teleormanul Ziua Nationala in anul Centenarului

Ziua Nationala va fi sarbatorita la Alexandria printr-o ceremonie ce va cuprinde o slujba religioasa, discursuri ale autoritatilor, depuneri de coroane. Pe 1 Decembrie va avea loc un spectacol folcoric si un concert sustinut de Carla s Dream si Delia.

Presedintele PMP: Luni anuntam ziua in care OPOZITIA depune motiunea. Am vorbit cu Ludovic Orban si Dan Barna (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca, probabil, lunea viitoare, Opozitia va anunta ziua in care va depune motiunea de cenzura. intrebat daca exista discutii cu parlamentarii de la PSD, liderul PMP a.

Parada militara de 1 Decembrie. Ce tehnica de lupta si cati militari straini vor defila de Ziua Nationala

000 de militari cu peste 200 de mijloace tehnice si circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa sambata, 1 Decembrie, incepand cu ora 10. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti.

Tomac: Luni anuntam ziua in care vom depune motiunea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca, probabil, lunea viitoare, Opozitia va anunta ziua in care va depune motiunea de cenzura.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )