Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele vedete din Romania care sunt victime pe internet. Ce s-a aflat chiar acum

Playtech Playtech,
Ultimele vedete din Romania care sunt victime pe internet. Ce s-a aflat chiar acum

O grupare specializata in piraterie informatica a clonat identitatile mai multor vedete de la noi, a preluat controlul asupra conturilor bancare, parolelor de Internet Banking, e-mail sau Facebook si a efectuat tranzactii in numele lor. Au fost si cazuri in care acestia au cerut bani celor din lista lor de prieteni. Ultimele vedete din Romania . continuă pe Playtech

Sef directie SRI: Grupari de criminalitate organizata, terorista sau chiar tari ostile deruleaza atacuri asupra infrastructurilor critice din Romania. Care sunt provocarile in timpul pandemiei

In prezent, grupari de criminalitate organizata, terorista sau chiar tari ostile deruleaza atacuri, uneori concertate, asupra infrastructurilor critice din Romania sau statelor aliate, agresivitatea operatiunilor fiind fara precedent, a declarat miercuri seful Directiei Generale de Analiza din cadrul SRI, Adrian Paraluta, intr-o dezbatere privind crizele de securitate nationala. Romania se confrunta si cu propaganda anti-Occidentala si anti-Europeana care imbraca forme mai mult sau mai putin subtile.

EXCLUSIV Vedeta din Romania care e confundata cu Andra: Pentru cei mici, la moda sunt eu

Printesa Tik-Tok-ului romanesc, Andra Gogan, actrita si solista, recunoaste ca a reusit in ultimii ani sa castige sume frumusele din ceea ce propune pe retelele sociale. Evita sa vorbeasca despre o suma trimestriala sau anuala, dar spune ca are cel putin trei directii in care prefera sa-si investeasca banii castigati: Pentru mine, a calatori impreuna .

EXCLUSIV Cantaretul din Romania care s-a imbogatit in pandemie cu matele pentru carnati vandute

George Monceanu, solistul trupei Body&Soul, este in acelasi timp si un priceput om de afaceri. A gestionat perfect fabrica de procesare a membranelor naturale pentru mezeluri, atat pe perioada crizei financiare, dar si in pandemie. Mai mult, George a reusit sa pastreze locurile de munca ale angajatilor sai si sa inregistreze profit. Artistul poate intra .

Orasul din Romania care declara razboi oamenilor care arunca gunoi pe strada. Masura drastica impusa

Romania se confrunta de ani buni cu problema reciclarii gunoaielor. Romanii nu reusesc sa isi selecteze gunoiul si sa arunce totul in acelasi cos. Aceasta situatie face foarte dificil pentru firmele locale de gestionare a deseurilor sa proceseze gunoiul. Dar iata ca un oras decide sanctionarea drastica a celor care nu respecta normele de curatenie .

Barbatul cu arsuri transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta control la cele 3 spitale din Romania care l-au tratat

Barbatul de 51 de ani care a suferit arsuri pe 64% din suprafata corpului in urma unui accident de munca la Constanta si care la finalul lunii ianuarie a fost transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta ca a trimis Corpul de control pentru a verifica modul in care a fost tratat pacientul in cele 3 spitale din Romania in care a fost internat inainte de a fi transferat in Belgia. Medicul Ciprian Isacu, cel care l-a ingrijit pe pacient in Belgia, spunea ca barbatul a ajuns acolo cu ranile necuratate, avand patru bacterii si o ciuperca luate din spitalele din Romania.

Povestea profesoarei din Romania care a facut sapte vaccinuri pentru a putea calatori

O profesoara din Romania se pregateste sa faca vaccinul chinezesc impotriva COVID-19, dupa ce a facut deja sapte vaccinuri, in ultimii sapte ani, pentru a putea sa calatoreasca.

Clinica Venart - singura clinica din Romania care foloseste Venosteam in tratamentul varicelor

Boala varicoasa afecteaza aproape o treime din populatie si in general, aceasta degenereaza afectand.

EXCLUSIV Catalin Botezatu a facut top 3 al femeilor din Romania. Marele defect al Biancai Dragusanu

Catalin Botezatu 54 de ani), fost manechin de top, si unul dintre cei mai sarmanti barbati din show-biz, este un mare iubitor de frumos. Celebrul designer vestimentar a realizat, pentru playtech. ro, Top 3 al celor mai sexy vedete din Romania. Interesant este ca nu fosta lui iubita, Bianca Dragusanu 38 de ani), a prins primul .

Orasul din Romania, recomandat de Europa turistilor. Sigur se va aglomera in 2021

Un oras din Romania face mandra tara si datorita faptului ca recent a fost inclus in top 5 cele mai bune destinatii turistice europene pentru 2021. Cate voturi a primit si despre ce loc este vorba? Destinatii turistice europene: orasul din Romania care a ajuns in top 5 Sibiul surprinde cu frumusetile sale si cu .

Doar 110 autoscari in dotarea tuturor inspectoratelor pentru situatii de urgenta din Romania in Bucuresti nu exista nicio perna pneumatica, desi acum 5 ani a avut loc o tragedie similara celei de la Constanta

Tragedia de la Constanta, unde o femeie a murit sub ochii pompierilor dupa ce s-a aruncat de la etajul 6 pentru a se salva din incendiul care ii cuprinsese casa, a scos la iveala ca in toata tara exista doar 4 perne pneumatice, pentru interventii in astfel de situatii. La ISU - Bucuresti Ilfov nu exista nicio astfel de perna, desi in urma cu 5 ani a avut loc o tragedie similara celei din Constanta, iar pompierii au adus atunci o saltea de la ISU Arges. De asemenea, la toate inspectoratele pentru situatii de urgenta din Romania sunt functionale 110 autoscari, conform datelor obtinute de HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )