Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu! Fostul presedinte a fost externat, dar continua tratamentul

Antena3 Antena3,
Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu! Fostul presedinte a fost externat, dar continua tratamentul

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, joi, din Spitalul Universitar de Urgenta Elias, cu o stare de sanatate mult ameliorata fata de momentul prezentarii, au declarat, pentru Agerpres, surse. continuă pe Antena3

Noi vesti despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. La fel de rea!

Doctorii vin cu informatii de ultima ora despre starea in care se afla iubitul artist Mihai Constantinescu. Amintim ca acesta a ajuns la spital pe 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu, tinut in viata de aparate Surse medicale confirma faptul ca artistul se afla in continuare internat la Spitalul Clinic [] .

Cum se simte fiul lui Kamara dupa doua interventii cu celule stem: noi detalii despre starea de sanatate a micutului

Cantaretul Kamara 43 de ani) si fosta lui sotie, Oana, au vorbit despre starea de sanatate a fiului lor, Leon, in varsta de cinci ani, care primeste tratament pentru afectiunea neurologica de care sufera.

Ion Iliescu este internat in continuare la Spitalul Elias

Fostul presedinte Ion Iliescu este internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. Potrivit acestora, starea fostului sef de stat evolueaza favorabil.

Ion Iliescu a fost externat din spital

Ion Iliescu a fost externat, joi, din Spitalul Universitar de Urgenta Elias, potrivit unui anunt al reprezentantilor unitatii spitalicesti, medicii precizand ca fostul presedinte al Romaniei este intr-o stare de sanatate mult ameliorata fata de momentul internarii.

Ion Iliescu, anunt de ULTIM moment privind starea sa de sanatate! Medicii de la Elias au decis sa...

Fostul presedinte Ion Iliescu va ramane in continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, iar starea sa evolueaza favorabil, potrivit digi24. ro. Vestea vine in contextul in .

Decizie de ULTIMA ORA in cazul lui ION ILIESCU! Anuntul OFICIAL al Spitalului Elias

Ion Iliescu a fost externat din Spitalul Universitar de Urgenta Elias, starea lui de sanatate fiind mult ameliorata fata de momentul internarii, au transmis reprezentantii unitatii medicale. Domnul.

Vestea despre ION ILIESCU tocmai a fost CONFIRMATA! Medicii au facut ANUNTUL OFICIAL ...

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a confruntat din nou cu pribleme teribile de sanatate care au necesitat spitalizarea sa. Ion Iliescu a ajuns la spital vineri seara. Astazi, a fost facut.

Ion Iliescu a fost externat. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a fost externat, anunta medicii de la Spitalul Elias. Fostul presedinte al Romaniei fusese internat pe 31 mai 2019, dupa ce se prezentase la spital cu febra. Reprezentantii spitalului au oferit detalii despre starea lui de sanatate prin intermediul unui comunicat. Ion Iliescu a fost externat Domnul Presedinte Ion Iliescu a fost externat [] .

Ion Iliescu, internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala. Cum se mai simte fostul presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla in continuare internat la Spitalul Elias din Bucuresti, Potrivit Mediafax, starea fostului sef de stat pare sa evolueaze favorabil.

Ion Iliescu a fost externat din spital. Care este starea lui de sanatate

On Iliescu a fost externat, joi, din Spitalul Universitar de Urgenta Elias, potrivit unui anunt al reprezentantilor unitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )