Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele zile ale funeraliilor lui Nelson Mandela: trupul eroului sud-african se afla la sediul Guvernului

Adevărul Adevărul,
Ultimele zile ale funeraliilor lui Nelson Mandela: trupul eroului sud-african se afla la sediul Guvernului

Cortegiul funerar al fostului presedinte sud-african Nelson Mandela a traversat strazile din orasul Pretoria, iar sicriul este depus la sediul guvernului. Corpul lui Mandela va ramane la guvern in urmatoarele trei zile, timp in care oamenii pot sa viziteze sicriul, iar la final va fi condus pe ultimul drum, la locul de inhumare. continuă pe Adevărul

Africa de Sud isi ia adio de la Nelson Mandela. Sicriul cu trupul neinsufletit, transportat pe strazile din Pretoria

Cortegiul funerar care urmeaza sa transporte solemn sicriul cu trupul neinsufletit al lui Nelson Mandela pe strazile din Pretoria, pentru un ultim omagiu adus de multime, a parasit miercuri dimineata .

Benjamin Netanyahu nu merge la funeraliile lui Nelson Mandela. E prea scump!

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a decis sa nu participe la ceremoniile funerare ale lui Nelson Mandela deoarece preturile de calatorie in Africa de Sud ar fi prea scumpe, transmite presa de la Tel.

Ponta va merge la Johannesburg, pentru funeraliile lui Nelson Mandela.

Primul-ministru Victor Ponta va merge maine, 10 decembrie 2013, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile nationale ale fostului presedinte Nelson Mandela, care vor avea loc pe stadionul FNB din Johannesburg, se arata intr-un comunicat al Guvernului remis Romania Libera. Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite .

Ponta va merge la funeraliile lui Nelson Mandela.

Primul-ministru Victor Ponta va merge maine, 10 decembrie 2013, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile nationale ale fostului presedinte Nelson Mandela, care vor avea loc pe stadionul FNB din Johannesburg. Premierul Victor Ponta i-a invitat si pe fostii presedinti ai Romaniei, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, sa il insoteasca in Africa de Sud. Emil Constantinescu a acceptat si il va insoti, astfel, la Johannesburg, in schimb Ion Iliescu a declinat invitatia, din cauza distantei .

Obama, despre Nelson Mandela: Un gigant al istoriei

Ceremonia organizata in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela este in plina desfasurare. Barack Obama l-a salutat pe Nelson Mandela ca pe un gigant al istoriei in fata zecilor de mii de oameni p.

Delegatia Romaniei participa la Johannesburg, la funeraliile lui Nelson Mandela. IMAGINI LIVE de la ceremonia de comemorare a fostului presedinte sud-african

Ceremonia dedicata lui Nelson Mandela de pe stadionul din Johannesburg este in plina desfasurare. Barack Obama l-a salutat pe Mandela ca pe un gigant al istoriei in fata zecilor de mii de oameni prezenti la.

Nelson Mandela a murit inconjurat de familie

Nelson Mandela a murit, joi, inconjurat de familie pana in ultimele momente de viata, a povestit, luni, pentru BBC, fiica sa cea mare Makaziwe, relateaza AFP. Pana in ultimul moment, noi am.

Ponta pleaca la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta va pleca, luni seara, la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au.

Nelson Mandela, funeralii intr-un oras blocat de trafic si ploaie, si printre scandari tribale. Strangere de mana istorica intre Obama si Raul Castro

Update 18. 20 - Sud-africanii l-au comemorat, marti, pe Nelson Mandela, intr-o ceremonie desfasurata pe stadionul FNB, devenit un templu sacru, unde liderul african s-a adresat pentru ultima oara poporului sau, la.

Delegatia Romaniei participa la Johannesburg, la funeraliile lui Nelson Mandela. Ponta avut o intalnire cu Barack Obama

Ceremonia dedicata lui Nelson Mandela de pe stadionul din Johannesburg este in plina desfasurare. UPDATE- Premierul Victor Ponta, aflat la Johannesburg, a avut o intalnire cu presedintele american Barack Obama,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )