Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ultimul anunt facut de Rovana Plumb, ministrul pentru Fonduri Europene, despre autoritatile de management

România Liberă România Liberă,
Ultimul anunt facut de Rovana Plumb, ministrul pentru Fonduri Europene, despre autoritatile de management

Toate autoritatile de management, institutiile care gestioneaza fondurile europene, selecteaza proiectele si monitorizeaza implementarea lor, sunt acreditate, a declarat astazi ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb. continuă pe România Liberă

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a semnat contractul de finantare pentru cel mai mare proiect de infrastructura din Dambovita

Autoritatile au semnat astazi contractul de finantare pentru un proiect care vizeaza 16 localitati din Dambovita. Este vorba de Dezvoltarea infrastructurii de transport judetean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 si DJ 101B pe traseul limita judet Prahova - Moreni - Gura Ocnitei - Razvad - Ulmi - Targoviste - Comisani - Bucsani - Baleni - Dobra - Finta - Bilciuresti - Cojasca - Cornesti - Butimanu - Niculesti - limita judet Ilfov.

Micile fabrici de bere, lactate sau panificatie pot depune cereri pentru fonduri nerambursabile

Incepand de marti, 1 august, societatile cu raspundere limitata SRL), persoanele fizice autorizate PFA) si alte tipuri de firme pot cere fonduri nerambursabile de maximum 2,5 milioane de euro pentru.

Doua femei au facut un scandal-monstru pentru ca nu au primit suficient zahar pe clatite

Situatie neobisnuita pentru politistii francezi. Agentii au fost solicitati sa intervina la o creperie din localitatea Tregastel, dupa ce doua cliente au facut un scandal-monstru pentru ca nu au primit.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )