Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ultimul discurs al lui Obama - cel mai putin urmarit

România Liberă România Liberă,
Ultimul discurs al lui Obama - cel mai putin urmarit

Ultimul discurs despre Starea Uniunii pe care presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a rostit marti a fost si cel care a inregistrat cele mai slabe rezultate in ceea ce priveste audienta. continuă pe România Liberă

Ultimul discurs despre starea natiunii al lui Obama: SUA sunt cea mai puternica natiune de pe glob

Aflat in ultimul an al celui de-al doilea mandat la Casa Alba, Barack Obama a profitat de ultimul sau discurs asupra starii Uniunii pentru a-si apara bilantul, si a insistat asupra fortelor tarii sale. Desigur, epoca este periculoasa, dar asta nu inseamna ca America sa fie mai putin puternica sau amenintata de ascensiunea unei alte entitati, a declarat presedintele.

Cat a imbatranit Obama in 7 ani de mandat. Michelle Obama, in rochie de 2.000 de dolari la ultimul discurs despre Starea Natiunii

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a captat toate privirile la ultimul discurs despre Starea Natiunii al sotului sau. Ea a imbracat o rochie de culoare galbena, in ton cu discursul pozitiv al lui Barack Obama, care si-a laudat mandatele ce si-au pus amprenta pe chipul sau.

Un refugiat sirian si un fost militar american musulman, printre invitatii la ultimul discurs despre Starea Uniunii al lui Barack Obama

Un refugiat sirian cu experienta de viata tragica si un fost militar american musulman vor fi doi dintre invitatii Casei Albe la ultimul discurs despre Starea Uniunii al lui Barack Obama, care va fi tinut marti, informeaza un comunicat publicat duminica de administratia americana.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Cum se face epilarea cu zahar. Metoda este promovata intens de cosmeticieni: Nu irita si este mai putin dureroasa

Epilarea cu zahar este o forma de epilare asemanatoare cu indepartarea parului cu ceara, insa procedeul este mai putin dureros, mai ieftin si mai putin nociv pentru piele. Aceasta metoda este folosita inca din vremea faraonilor, dupa cum arata studiile istorice, iar in prezent constituie inca o traditie in randul femeilor din Orient.

Sinteza zilei: Cel mai murdar secret al celui mai bogat bugetar din Romania

Mihai Gadea a dezvaluit, joi seara, la Sinteza zilei, tunurile date statului de cel mai bogat bugetar din Romania, nababul de la Metrorex. Este vorba despre Aurel Radu, un personaj controversat, care a fost avan.

Cel mai batran om din lume s-a nascut in 1884. Are o sotie cu 69 de ani mai tanara

Cel mai batran om din lume esteJose Coelho de Souza din Brazilia. El a implinit varsta de 131 de ani, fiind nascut in 1884, scrie globo. com. Potrivit Institutului National pentru Asigurari Sociale,.

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

50 Shades of Grey, cel mai prost film din 2015?

50 Shades of Grey este cel mai post film din 2015, se pare, dupa ce a primit sase nominalizari la premiile Zmeura de Aur. La fel de multe ca si Jupiter Ascending. Iata ce alte filme slabe au sanse sa castige nedoritele trofee.

Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online Galaxy J1 (2016)

Intotdeauna cei de la Samsung au avut pe piata o varietate foarte mare de smartphone-uri, dar doar Galaxy J1 se poate mandri cu faptul ca este cel mai ieftin din portofoliul companiei. Spre deosebire de Apple care refuza cu indarjire sa aduca pe piata telefoane ieftine, Samsung nu s-a sfiit niciodata sa mai lanseze terminale [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )