Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ultimul mesaj al alpinistei Dor Geta Popescu. isi dorea sa urce pe Everest anul acesta, dar a fost refuzata

Adevărul Adevărul,
Ultimul mesaj al alpinistei Dor Geta Popescu. isi dorea sa urce pe Everest anul acesta, dar a fost refuzata

Dor Geta Popescu si colegul ei de club Erik Gulacsi au murit in avalanta produsa sambata, 22 aprilie, in muntii Retezat. Toti cunoscutii sunt socati de tragedie si transmit mesaje de condoleante familiilor. Dor Geta Popescu avea anul acesta in plan mai multe expeditii, printre care si cucerirea Everestului. continuă pe Adevărul

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat, internat in spital cu multiple traumatisme

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, este internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme,.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, dupa ce a murit in avalansa de pe Retezat

Alpinista Dor Geta Popescu, cunoscuta pentru performantele sale in domeniul ascensiunilor pe munte, a murit, in dupa-amiaza zilei de 22 aprilie 2017, intr-o avalansa produsa in masivul.

Tragedie cu repetitie! Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, surprins de o avalansa si in 2010, cu fiica cea mare. Cine a murit atunci

Din pacate, tatal fetei care a murit in avalansa din muntii Retezat a mai trecut printr-o tragedie asemanatoare. Cu sapte ani in urma, a pierdut un prieten. Ovidiu Popescu a fost surprins de o.

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, ucisa in urma avalansei din Retezat, a ramas internat. Ceilalti au avut rani usoare

Trei dintre ranitii in urma avalansei produsa sambata, in Masivul Retezat, au fost adusi la spitalul din Hunedoara, insa doar Ovidiu Popescu, tatal fetei, a ramas internat, sustin surse medicale. Alte doua femei au fost externate de la Hunedoara, la fel si pacientii adusi la spitalul din Hateg.

Rasturnare de situatie in cazul tatalui alpinistei moarte in Retezat. Ce s-a intamplat cu barbatul

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, este internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme,.

Coco Popescu, dezvaluire dureroasa despre sora ei, Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat

Coco, sora alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa de sambata din Muntiii Retezat, marturisea intr-un interviu mai vechi ca micutei nu ii place altitudine, iar marea ei pasiune.

Avalansa in Retezat: Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi erau alpinisti renumiti, cu numeroase recorduri mondiale si europene

Cei doi adolescenti care au murit in avalansa produsa, sambata dupa-amiaza, in Muntii Retezat, sunt Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, alpinisti renumiti, avand la activ numeroase recorduri mondiale si europene. Dor Geta Popescu avea in palmares sase.

Doi sportivi de performanta si-au pierdut viata in Muntii Retezat: Dor Geta Popescu era copilul de aur al alpinismului romanesc, iar Erik Gulacsi, cel mai tanar alpinist din Europa care a atins Varful Aconcagua. Procurorii au deschis dosar penal pentru uc

Dor Geta Popescu si Erik Gulasci, doi copii minune ai alpinismului romanesc, si-au pierdut viata intr-o avalansa in Muntii Retezat, sambata dupa-amiaza.

Tragedia din Muntii Retezat: Trupurile neinsufletite ale copiilor alpinisti Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi au fost coborate de salvamontisti

Trupurile celor doi sportivi romani, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, care si-au pierdut viata in avalansa din Retezat, au fost coborate de pe munte, a declarat, pentru agentia News. ro, seful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Filmul avalansei mortale din Retezat, in care au cazut victime alpinistii Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

De la primele ore ale diminetii jandarmii montani si salvamontistii au pornit pe munte, spre locul unde se afla cele doua victime ale avalansei, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi. Traseul este unul anevoios, fiind un drum care dureaza opt ore dus-intors. Autoritatile au reconstituit filmul tragediei din Retezat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )