Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ultimul mesaj al ducilor de Sussex inainte de a se retrage din casa regala britanica

Hotnews Hotnews,
 Ultimul mesaj al ducilor de Sussex inainte de a se retrage din casa regala britanica

Printul Harry si Meghan Markle au publicat luni ultimul lor mesaj in calitate de membri seniori ai casei regale britanice. Cei doi urmeaza sa se distanteze de monarhia britanica si sa renunte la titlurile oficiale de Altete Regale. Cei doi s-au mutat de curand in California, iar Trump le-a transmis ca nu va plati pentru paza cuplului. continuă pe Hotnews

Ford Romania se retrage din Asociatia Producatorilor si Importatorilor

Constructorul auto Ford Romania a anuntat vineri ca se retrage din Asociatia Producatorilor si Impor.

Ford Romania se retrage din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile

Constructorul auto Ford Romania a anuntat vineri ca se retrage din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) incepand cu data de 1 aprilie.

Ford Romania anunta ca se retrage din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile

Ford Romania se retrage din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), a anutat compania prin intermediul unui comunicat de presa. Producatorul auto a motivat aceasta decizie prin.

Un barbat suspect de coronavirus a fost blocat de vecinii inarmati sa iasa din casa

Un barbat suspect ca ar fi infectat cu coronavirus a fost oprit de vecinii inarmati sa iasa din casa. Acestia au blocat garajul barbatului cu un copac, dupa care au inconjurat casa.

Ford Romania anunta ca se retrage din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile

Ford Romania a anuntat vineri retragerea companiei din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), motivand existenta unor neintelegeri pe tema unor anumite aspecte semnalate de-a lungul anilor de companie. La inceput de 2017 se retragea din APIA si Automobile Dacia.

Au sfidat in ultimul hal Ordonanta Militara! Un barbat din Gorj a fost plimbat in lesa prin oras. Imaginile video au ajuns pe mana politiei

Imagini tulburatoare au fost filmate in orasul Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, unde un barbat a fost surprins plimband un alt barbat in lesa. Acest gest deplasat se explica in contextul in care cetatenilor li se permite sa iasa afara doar pentru a face cumparaturi sau a-si plimba animalul de companie. Imaginile postate pe Facebook au .

Ideea geniala pe care Netflix a refuzat-o, desi te-ar fi facut sa eviti sa iesi din casa

Netflix reuseste, poate, sa te tina in casa cu productiile sale, dar niste oameni i-au propus un pic mai mult. Numai ca gigantul ar fi refuzat ceea ce pare o idee geniala. Asa ca e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )