Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ultimul test facut pacientului din Gorj infectat cu coronavirus a iesit negativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ultimul test facut pacientului din Gorj infectat cu coronavirus a iesit negativ

Ultimul test facut pacientului infectat cu coronavirus din Gorj a iesit negativ, iar dupa urmatorul test ar putea fi externat si nu va mai sta izolat la domiciliu. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii: Barbatul din Gorj infectat cu coronavirus va ramane la Institutul Matei Bals

Noi precizari venite de la Ministerul Sanatatii despre situatia din Romania dupa primul caz confirmat de coronavirus.

Testul pentru coronavirus facut tanarului din Gorj a iesit negativ. Acesta va fi repetat luni. Ce transmite Guvernul

Tanarul din Gorj diagnosticat cu coronavirus in urma cu doua zile a fost retestat, iar vineri rezultatul a fost negativ, urmand ca un nou test sa fie facut luni. Primul pacient cu coronavirus din Romania se afla internat la Spitalul Matei Bals, din Capitala.

Primul bolnav de coronavirus in Romania: tot ce stim despre tanarul din Gorj

In urma cu cateva ore, a fost confirmat in mod oficial primul caz de coronavirus in Romania. Este vorba despre un tanar din Gorj care a intrat in contact cu un italian infectat. Romanul infectat cu coronavirus pe teritoriul tarii noastre a fost confirmat de catre autoritatile de la Bucuresti. Raed Arafat a organizat o .

Tanarul din Gorj, negativ azi la testul pentru coronavirus. Barbatul ar putea fi externat saptamana viitoare

Barbatul din Gorj internat cu coronavirus a fost supus, astazi, unui nou test de depistare a virusului, dupa ce primul a iesit pozitiv, iar rezultatul a fost unul negativ de aceasta data.

Prefectul din Gorj: Se suspenda toate activitatile culturale, educative si sportive

Alerta in judetul Gorj, unde a stat italianul infectat cu coronavirus timp de patru zile. De asemenea, a fost confirmat primul caz de coronavirus al unui roman tot intr-o comuna din Gorj, unde a stat izolat la domiciliu timp de doua zile.

VIDEO Ministerul Sanatatii: Cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian nu sunt infectate cu coronavirus

Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian diagnosticat cu coronavirus dupa ce a vizitat Romania au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus, a anuntat miercuri Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. La randul sau, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca autoritatile negociaza achizitionarea a 10 termoscanere pentru aeroporturi care identifica persoanele cu febra). De asemenea, autoritatile fac demersuri pentru achizitionarea in regim de urgenta a altor echipamente de protectie pentru coronavirus.

Streinu Cercel spune ca nu exista semne care sa indice ca tanarul din Gorj purtator de coronavirus ar putea sa dezvolte boala

Managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, spune ca nu exista semne care sa arate ca pacientul de la Gorj purtator al virusului COVID-19 ar putea sa dezvolte boala. El explica faptul ca barbatul este tinut in conditii maxime de biosiguranta.

Test negativ pentru coronavirus in cazul pacientului de la Gorj. Un nou test va fi facut luni

Test negativ pentru coronavirus in cazul tanarului de la Gorj, primul roman din tara infectat. Testul va fi repetat luni. Barbatul era asimptomatic, iar starea sa de sanatate a fost in permanenta buna.

Italianul infectat cu coronavirus s-a intalnit cu oameni de afaceri din Gorj si cu primari. Era interesat sa infiinteze un fond de vanatoare

O stare de panica s-a instalat in mai multe localitati din judetul Gorj, unde italianul Cesare Emenddatori 72 de ani) a stat timp de cateva zile. Acesta este casatorit cu o gorjeanca din localitatea Bilteni, dar femeia nu a venit cu el.

Surse: O romanca din Gorj, iubita italianului infectat cu coronavirus, ar fi fost testata pozitiv

Au aparut noi informatii in cazului italianului care a fost depistat pozitiv cu coronavirus de autoritatile din Italia dupa ce a fost in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )