Libnet.ro
UNICEF

11:15

ULTIMUL TRIB. Probleme mari pentru o concurenta in show-ul de la Antena 1

Antena3 Antena3,
ULTIMUL TRIB. Probleme mari pentru o concurenta in show-ul de la Antena 1

Accidentata la ultimul Duel la care a fost trimisa de echipa sa, Sorana are noi probleme in Utimul Trib, astazi, de la ora 20. 00, la Antena 1. Accidentarea Soranei de la ultimul. continuă pe Antena3

Americanul ucis de ultimul trib pre-neolitic din lume voia sa-i converteasca la crestinism pe locuitorii insulei North Sentinel. La prima tentativa sageata unui copil de pe insula i-a lovit Biblia, dar misionarul n-a renuntat

Americanul de 27 de ani care a fost ucis de un trib de vanatori -culegatori pe izolata insula North Sentinel din arhipelagul indian Andaman voia cu orice pret sa-i converteasca la crestinism pe localnici, arata fragmente din jurnalul sau, citate de AFP si Washington Post. Poate veti crede ca sunt nebun, dar cred ca merita sa-l aduc pe Iisus la ei, a scris John Allen Chau, cu putin timp inainte de a fi omorat de salbatici.

Americanul ucis cu sageti de ultimul trib pre-neolitic din lume era misionar crestin

Americanul de 27 de ani care a fost ucis de un trib de vanatori culegatori pe izolata insula North Sentinel din arhipelagul indian Andaman era John Allen Chau, un misionar crestin care a reusit sa ajunga in apropierea insulei cu ajutorul unor pescari. O sursa din politia indiana a declarat Reuters ca Chau era un predicator care vizitase insulele Andaman si Nicobar in trecut.

Facebook are probleme mari, iar Zuckerberg le face si mai mari

Facebook are probleme din ce in ce mai mari la varf, iar Mark Zuckerberg pare ca reuseste doar sa le faca mai grave. Zuckerberg si-a schimbat strategia de lucru, care a devenit mai agresiva,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )