Libnet.ro
UNICEF

19:15

Umilinta suprema pentru Ciprian Marica. Ce au facut acum sotia si amanta lui

Playtech Playtech,
Umilinta suprema pentru Ciprian Marica. Ce au facut acum sotia si amanta lui

In aprilie 2020 a fost facuta publica o inregistrare din august 2019 cand Ciprian Marica a dat gol in deplasare, au spus carcotasii. Suprins doar in prosop, in interiorul unui hotel din Cluj, fostul atacant al nationalei a simtit glontul trecandu-i pe la ureche cand Florin Muntean, sotul amantei sale, l-a filmat intr-o asemenea ipostaza. continuă pe Playtech

Ciprian Marica si Ioana, momente tensionate dupa ce au dat nas in nas cu amanta fotbalistului si sotul acesteia

Milioane de romani au urmarit stupefiati, in urma cu cateva luni, clipul video in care fostul fotbalist Ciprian Marica este surprins la bustul gol, infasurat decat intr-un prosop, pe holul unui hotel, alaturi de amanta sa de atunci. Potrivit presei, Marica ar fi avut o relatie extraconjugala cu Ana, sotia prietenului sau, Florin Muntean, fiul fostului patron de la Transgaz.

Cum arata sotia lui Nea Popa din La Bloc. Anuntul facut acum de Draguta

De-a lungul anilor telespectatorii PRO l-au putut urmarii intr-unul din sitcom-urile romanesti aparute in anii 2000. Toata lumea il stie de Nea Popa, din celebrul serial de comedie La Bloc. Actorul Tudorel Filimon a implinit o frumoasa varsta pe 26 iulie si a fost sarbatorit in familie. Nea Popa ajuns la 67 de ani si .

Umilinta totala pentru Dacia! Anuntul care arunca totul in aer

Dacia, Renault si Nissan trec printr-un moment dificil, dupa ce fostul lor lider da de pamant cu cifrele de afaceri. Chiar daca acuzatiile vin din partea lui Carlos Ghosn, acuzat la randul sau de fapte ilicite, declaratiile au destul de multa greutate. Dacia, umilita public de fostul director Omul de afaceri a acordat un interviu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )