Libnet.ro
UNICEF

01:06

Umoristul Dieudonne, arestat de justitia franceza dupa ce s-a declarat Charlie Coulibaly

Antena3 Antena3,
Umoristul Dieudonne, arestat de justitia franceza dupa ce s-a declarat Charlie Coulibaly

Umoristul Dieudonne Mbala a fost arestat, miercuri, dupa ce justitia franceza a deschis o investigatie ca urmare a declaratiilor sale de dupa atacurile teroriste de la Paris, scrie independent. co. uk. Dieudonne. continuă pe Antena3

Umoristul Dieudonne, anchetat pentru sustinerea terorismului, dupa ce s-a declarat Charlie Coulibaly

Justitia franceza a initiat, luni, o investigatie privind apologie facuta terorismului in cazul umoristului Dieudonne Mbala, care s-a declarat Charlie Coulibaly, sintagma creata prin alaturarea numelui.

Umoristul francez Dieudonne, arestat dupa ce a scris pe Facebook in seara asta ma simt Charlie Coulibaly

Umoristul francez Dieudonne MBala Mbala a fost arestat miercuri in Franta, dupa ce s-a comparat, intr-o postare pe Facebook, cu teroristii care au ucis mai multe persoane saptamana trecuta in Paris,.

Umoristul francez Dieudonne, arestat pentru apologia terorismului

Umoristul francez Dieudonne a fost arestat miercuri dimineata in Franta pentru apologia terorismului, dupa ce a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly, cu referire la numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, anunta AFP. Dieudonne s-a apropiat de partidul de extrema dreapta Frontul National, al carui fost presedinte, Jean-Marie Le Pen, este nasul unuia dintre copiii sai.

Umoristul francez Dieudonne, arestat pentru apologia terorismului

ACTUALIZARE 16:39 Umoristul francez Dieudonne a fost arestat in aceasta dimineata in Franta pentru apologia terorismului, dupa ce a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly Eu ma simt Charlie Coulibaly) , cu referire la numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, transmite AFP. * Liderul Al Qaeda din Yemen a revendicat atacurile teroriste de la Charlie Hebdo * Tirajul Charlie Hebdo, suplimentat de la 3 la 5 milioane de exemplare pentru a face fata cererii * Saptamanalul Charlie Hebdo, distribuit in Turcia impreuna cu ziarul Cumhuriyet.

Umoristul francez Dieudonne, arestat preventiv pentru afirmatii in favoarea terorismului

Umoristul francez Dieudonne a fost arestat preventiv miercuri, de politia din Paris, in cadrul unei anchete privind sustinerea terorismului, in urma atentatelor de saptamana trecuta din Franta, au anuntat surse judiciare, citate de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )