Libnet.ro
UNICEF

13:31

A umplut un ou de ciocolata cu droguri. Autoritatile au ramas fara cuvinte cand au descoperit unde l-a ascuns

Antena3 Antena3,
A umplut un ou de ciocolata cu droguri. Autoritatile au ramas fara cuvinte cand au descoperit unde l-a ascuns

O britanica a folosit recipientul din plastic al unui ou Kinder pentru a pune droguri in el. Femeia de 35 de ani a fost ulterior arestata. Selina Krener era cu fiul ei de patru ani in masina atunci cand. continuă pe Antena3

Gest extrem comis de un barbat pentru a-i da o lectie vecinului sau. Toti au ramas fara cuvinte cand au aflat ce s-a intamplat

Un barbat din Coreea de Sud era foarte deranjat din cauza ca animalul de companie al vecinului sau latra incontinuu, asa ca a aruncat in el cu o piatra si l-a lasat lat. Nestiind ce sa faca cu el apoi,.

Aparitie socanta intr-o benzinarie. Oamenii au ramas fara cuvinte cand au vazut cum a aparut un barbat (FOTO)

Aparitie de-a dreptul socanta intr-o benzinarie. Un barbat a aparut gol, cu o jucarie sexuala ramasa blocata in spatele sau. Incidentul a avut loc in Buenos Aires, Argentina. Angajatii benzinariei.

A comandat o pereche de blugi pe un site de imbracaminte. Cand a deschis coletul a ramas fara cuvinte. Toti au izbucnit in ras cand au vazut ce a primit, de fapt (FOTO)

Prezentatorul de radio, Dylan Evans, a comandat o pereche de blugi de pe site-ul Asos, dar a avut parte de o surpriza neplacuta, in schimb, in momentul in care a primit coletul. Barbatul a ramas fara.

Blonda era la o petrecere si isi facea un selfie. Cand s-a uitat mai bine la poza a ramas fara cuvinte! A avertizat repede toate femeile

O blonda s-a distrat de minune la un festival pana in momentul in care a decis sa isi faca un selfie. Cand s-a uitat mai bine la video-ul sau a observat cum un barbat ii pune ceva in bautura. Ea tinea te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )