Libnet.ro
UNICEF

20:30

Una din variantele PSD pentru postul de premier, daca trece motiunea de cenzura Anuntul lui Marcel Ciolacu

Hotnews Hotnews,
 Una din variantele PSD pentru postul de premier, daca trece motiunea de cenzura Anuntul lui Marcel Ciolacu

Viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Leonardo Badea, este una dintre variantele luate in calcul de PSD ca propunere de premier, daca va trece motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, a anuntat presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu. continuă pe Hotnews

Leonardo Badea este una dintre variantele de premier luate in calcul de PSD. Ciolacu: E un om care merita sa aiba aceasta propunere

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara ca una dintre variantele de premier luate in calcul de social-democrati, in cazul incare motiunea de cenzura va trece, este Leonardo Badea,.

Victor Ponta nu vrea alianta cu PSD pentru parlamentare: Nu poti sa te unesti cu toata baronimea si cu totii profitorii

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca exclude o alianta cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar si-ar dori o Stanga unita pentru 2024. Ar vrea acest lucru, insa, doar daca reuseste PS.

Ponta exclude o alianta cu PSD pentru parlamentare: Nu poti sa te unesti cu toata baronimea si cu totii profitorii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca exclude o alianta cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar si-ar dori o stanga unita pentru 2024.

Ponta spune ca exclude o alianta cu PSD pentru parlamentare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca exclude o alianta cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar si-ar dori o stanga unita pentru 2024, conform Agerpres.

Motiunea de cenzura: Negocieri intense pe ultima suta de metri Calcule de moment din tabara PSD

Parlamentul dezbate si voteaza luni motiunea de cenzura depusa de PSD. Cu mai putin de 24 de ore inaintea sedintei, situatia este incerta in ceea ce priveste succesul sau esecul demersului initiat de social-democrati. Pe hartie, PSD, alaturi de PRO Romania si ALDE, are voturile necesare pentru adoptarea motiunii, dar in practica situatia se poate schimba. Liberalii au negociat intens cu parlamentarii PSD si cu cei din partidul lui Victor Ponta.

Raluca Turcan, catre liberalii din Sibiu: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judetean al liberalilor sibieni, i-a indemnat pe acestia sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar redutabil: Si asa cum v-am indemnat la alegerile trecute, nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi si sa nu vina. indemnul ei vine in contextul in care PNL a fost criticat puternic in spatiul public pentru racolarea de primari de la PSD.

Prima excludere din PSD pentru tradarea partidului la votul motiunii

Biroul Permanent al Organizatiei Muncipale a PSD Caracal a decis, luni seara, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan. Principalul motiv este absenta acestuia din Parlament, la votarea motiunii de cenzura, insa nu este singura acuzatie care i se aduce deputatului.

Sorin Grindeanu: Cine nu se prezinta sau voteaza invers la motiune nu mai face parte din echipa PSD

Sorin Grindeanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parlamentarii PSD care nu se prezinta sau voteaza invers la motiunea de cenzura de luni, nu mai fac parte din Partidul Social Democrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )