Libnet.ro
UNICEF

16:00

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Brasov va fi reabilitata cu 21 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai frumoase cladiri din Brasov va fi reabilitata cu 21 de milioane de lei

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame. continuă pe Adevărul

Leguma care a declansat criza in una dintre cele mai mari tari din lume (FOTO)

In unele tari, preturile extrem de mari au dus la adevarate revolte, din cauza faptului ca pana si alimentele de baza erau mult prea scumpe, iar oamenii nu-si puteau hrani familiile. in.

McDonalds isi surprinde clientii cu una dintre cele mai mari schimbari din ultimii zeci de ani

McDonald's si-a propus sa faca o schimbare uriasa in ceea ce priveste produsele sale. Va inlocui carnea de vita congelata cu carne proaspata. Reprezentantii lantului de restaurante vrea sa .

Orasele din Crisana, Transilvania si Banat sunt percepute de romani ca avand cele mai bune spitale din tara. Orasele din sud si est sunt la coada clasamentului - studiu

​Cu 16 spitale de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabineteprivate si zeci de farmacii, Oradea a fost desemnat ca fiind centrulurban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, potrivit unuistudiu realizat de platforma de anunturi imobiliare Storia. ro.Clasamentul continua cu orasele Brasov, Timisoara, Targu Mures, BaiaMare, Pitesti si Cluj-Napoca. La polul opus, printre cele maidezavantajoase orase din punctul de vedere al facilitatilor medicale senumara Giurgiu, Focsani, Tulcea, Calarasi, Constanta, Bacau si Vaslui.

Ilinca Vandici a ajuns pe mana medicilor. Ce a patit prezentatoarea (FOTO)

Ilinca Vandici traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei, alaturi de iubitul ei, Andrei Neacsu. Cei doi sunt nerabdatori sa devina parinti si sa-si tina copilul in.

Standul Romaniei, pe primul loc in topul celor mai frumoase standuri de la Salonul Cartii de la Paris FOTO

Luni, in ultima zi a Salonului Cartii de la Paris, desfasurat in perioada 24-27 martie, standul Romaniei a fost inclus pe primul loc in topul celor mai frumoase standuri de la Livre Paris 2017, in clasamentul realizat de actualitte. com.

Doua dintre cele mai vechi jocuri video din torrente apartin de Ubisoft

Pirate Bay e pe cale sa implineasca minunata varsta de 13 ani si, de-a lungul acestei perioade indelungate, a reusit sa mentina in viata doua jocuri Ubisoft. Cu toate ca nu este impresionant ca un site sa reziste si sa se afle online pentru o perioada atat de indelungata, mentinerea vie a unui torrent, de-a [].

Cele mai bogate femei din lume

Un numar-record de femei si-au facut loc in topul celor mai bogate persoane din lume, impreuna avand venituri de 852,8 miliarde de dolari. Cea mai mare parte a miliardarelor au mostenit uriasele lor averi.

Ce familie FRUMOASA are Ministrul Transporturilor. Razvan Cuc le-a prezentat pe cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, are o viata personala extraordinar de frumoasa. Pe langa faptul ca lucrurile stau foarte bine si in viata personala, fiind numit ministrul Transporturilor.

Imagini socante din unul din cele mai mari abatoare din Belgia: Autoritatile au decis imediat inchiderea acestuia (VIDEO)

Organizatia pentru drepturile animalelor Animal Rights a prezent public un filmulet socant cu felul in care sunt abuzatele animalele intr-un din cel mai mare abator de porci din.

Doua bijuterii arhitecturale din centrul Brasovului, restaurate cu aproape 5 milioane de euro

Casa Boeriu, unul dintre cele mai vechi imobile din Brasov, construita in perioada interbelica, de catre Nicolae Boeriu, un notar al vremii, va fi complet restaurata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )