Libnet.ro
UNICEF

15:16

Una dintre cele mai hot actrite, insarcinata cu cel de-al doilea copil

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai hot actrite, insarcinata cu cel de-al doilea copil

Unde-s doi puterea creste! Asta pare sa-si fi spus si Megan Fox. continuă pe Antena3

Brasovul, laudat in presa australiana: The Age l-a numit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei

Orasul Brasov este vedeta in Australia. Cotidianul The Age noteaza ca Brasovul a devenit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei. Asta dupa ce jurnalistii au efectuat o vizita in Brasov. Cu.

O calatorie in paradis. Delta Dunarii, printre cele mai populare destinatii turistice din lume

Delta Dunarii a devenit una dintre cele mai dorite destinatii de iubitorii de natura din intreaga lume. Numarul de turisti straini care au venit in tara noastra pentru a vizita Delta a crescut cu 60 % in doar .

Microsoft pierde un nou proces in Europa. Unul dintre cele mai cunoscute servicii ale sale are de suferit

Microsoft pierde un nou proces in Europa. De data aceasta nu mai e vorba de practicile sale condamnate de Comisia Europeana, ci de folosirea numelui SkyDrive pentru platforma sa de stocare online.

Actrita Ileana Stana: Am fost protejata de o stea norocoasa

Una dintre cele mai cochete actrite ale teatrului si cinematografiei romanesti, Ileana Stana Ionescu este un exemplu de modestie si un om cu frica de Dumnezeu, cum rar mai ai oportunitatea sa intalnesti! Ea ne-a povestit despre cariera impresionanta, despre regrete si familie, dar si despre pasiunile care au dat culoare vietii de artist.

INTERVIU Cornel Dinu, la 65 de ani: Am ajuns mai rau decat in 1950

Peste o jumatate de secol - ani petrecuti in fotbal. Cornel Dinu reprezinta una dintre cele mai pertinente voci in materie de analiza a sportului rege. Dinu e in continuare administrator delegat la Dinamo, dar s-a retras din linia intai, insa nu si din sufletul dinamovistilor.

Un chinez a mers pe o barna suspendata intre doua baloane. Iata cea mai spectaculoasa acrobatie din lume

Un barbat din China a uimit intreaga lume cu una dintre cele mai spectaculoase acrobatii din lume. Chinezul a mers pe o barna lunga de 18 metri suspendata intre doua baloane cu aer cald, aflate la mare.

Incendiu la cea mai mare fabrica de prelucrare a fagului din Transilvania

In aceasta seara un incendiu puternic a izbucnit la fabrica de cherestea a firmei SC Frasinul SRL Anies din Ilva Mica una dintre cele mai importante din tara de exploatare forestiera. Incendiul a pornit de la un uscator pentru rumegus care s-ar fi supraincalzit.

INFOGRAFIC: Industriile cu cea mai galopanta crestere in 2013

Economia globala se afla, din fericire, intr-un trend de recuperare, iar spiritul antreprenorial a jucat un rol important in a lasa in urma recesiunea. Una dintre cele mai interesante fatete ale acestui recuperari este reprezentata insa de ivirea sau.

Cea mai asteptata aplicatie ajunge pe Windows Phone 8 multumita Nokia

Instagram este una dintre cele mai dorite aplicatii pe Windows Phone 8 inca de cand acesta a fost lansat. Nu conteaza ca utilizatorii o folosesc sau nu, acestia o cer pentru ca celelalte doua platforme mari o au deja. Aceasta ajunge acum pe WP8 intr-o anumita forma, multumita Nokia.

Ti se pare distractiv sa alergi 30 de minute? Mai bine canti 23 de ore. Iata cele mai ciudate 12 moduri in care putem slabi

Te pregatesti pentru concediu si nu esti incantat de cum vei arata la plaja? Cand e vorba de slabit toata lumea este gata sa-si ofere cele mai bune sfaturi. Noi ti le dam pe cele mai ciudate. Vezi in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )