Libnet.ro
UNICEF

16:30

Una dintre cele mai importante tranzactii din telecom in ultimii 10 ani: Direct One preia controlul Netcity Telecom, operatorul retelei subterane de fibra optica din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Una dintre cele mai importante tranzactii din telecom in ultimii 10 ani: Direct One preia controlul Netcity Telecom, operatorul retelei subterane de fibra optica din Bucuresti

Direct One va prelua controlul asupra Netcity Telecom, operatorul retelei subterane pentru fibra optica a Municipiului Bucuresti, in urma acordului semnat cu UTI Netcity Investment BV si UTI Grup, companiile care detin 100% din actiunile operatorului, a anuntat joi compania. Tranzactia presupune achizitia pachetului integral de actiuni de catre Direct One, furnizor independent si neutru de infrastructura de fibra optica pentru telecomunicatii, controlat de antreprenorii romani Teofil Muresan si Simion Muresan. Finalizarea tranzactiei urmeaza etapele legale si face obiectul aprobarii Consiliului Concurentei. UPDATE UTI Grup: Ne bucura faptul ca in urma unui proces competitiv, Direct One - o companie cu capital romanesc, a preluat proiectul Netcity dorind sa-l dezvolte in continuare conform obligatiilor din contractul de concesiune. Consiliul Concurentei a deschis in acest an o investigatie impotriva Netcity Telecom pentru un posibil abuz de pozitie dominanta, abia dupa ce a fost obligat in instanta sa faca acest lucru. continuă pe Hotnews

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

Ziua Limbii Romane, una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare

Ziua Limbii Romane reprezinta una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare a comunitatilor romanesti, o platforma spirituala de promovare a valorilor nationale, la nivel global, informeaza Partidul National Liberal PNL), prin intermediul unui comunicat de presa.

VIDEO Romatsa angajeaza 200 de controlori de trafic aerian. Care este salariul unui incepator in una dintre cele mai grele meserii

Romania va avea nevoie, in urmatorii ani, de cel putin 200 de controlori de trafic aerian. Asa ca Romatsa va face in curand angajari.

FOTO in Galati, ca la tara. Una dintre cele mai circulate intersectii din oras e plina de santuri pe toate sensurile de mers

Bulevardul Cosbuc din Galati arata ca dupa bombardament, iar la intersectia cu strada 1 Mai muncitorii au sapat santuri pe toate sensurile de circulatie, pe care le-au acoperit doar de fatada cu niste pietris, de parca ar vrea ca soferii sa nu rateze niciun crater din asfalt.

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

Una dintre consilierele lui Hillary Clinton si-a anuntat divortul: Sotul Humei Abedin, implicat intr-un scandal sexual

Una dintre cele mai importante consiliere ale lui Hillary Clinton, camndidatul democrat la presedintia SUA, divorteaaza de sotul sau, implicat intr-un scandal sexual, informeaza Reuters. Huma Abedin a.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiului interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

Casa negustorului Jean Steuerman, una dintre cele mai impresionante bijuterii de arhitectura din Galatiul interbelic

Jean Steuerman a fost unul dintre cei mai bogati negustori ai orasului de la Dunare. in perioada interbelica, acesta a construit o frumoasa casa in stil neoromanesc, cu sapte camere mari, care astazi poate fi vazuta in curtea Liceului Tehnologic Simion Mehedinti Galati.

TOP Cele mai scumpe destinatii din Europa: aici un city break te costa cat o vacanta exotica

Nu este niciun secret ca Europa este un loc scump pentru o vacanta, atat de scump incat cu aceeasi bani ai putea merge in destinatii exotice. Iata, asadar, care sunt cele mai scumpe orase europene pentru turisti, potrivit unui studiu facut de.

Miscare surpriza: Direct One preia controlul Netcity, intr-una dintre cele mai importante tranzactii telecom ale deceniului

Direct One S. , companie detinuta de milionarii Teofil Muresan si Simion Muresan, va prelua controlul asupra Netcity Telecom, operatorul retelei subterane pentru fibra optica a Municipiului Bucuresti, in urma acordului semnat cu UTI Netcity Investment.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )