Libnet.ro
UNICEF

13:00

Una dintre cele mai mari retele de magazine din Ucraina si Republica Moldova se extinde si la Tiraspol

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari retele de magazine din Ucraina si Republica Moldova se extinde si la Tiraspol

Reteaua ucraineana de supermarkete si hipermarkete Fourchette anunta ca, va inaugura in aceasta toamna primul sau supermarket in regiunea transnistreana, unde va trebui sa concureze cu monopolistul local Sheriff. continuă pe Adevărul

Accesul la finantare - una dintre cele mai urgente probleme cu care se confrunta IMM-urile din Europa

Intreprinderile din Europa vor avea acces mult mai usor la finantari, odata cu extinderea de catre Comisia Europeana a portalului unic dedicat finantarilor UE, care va include fondurile structurale ale UE, si anume Fondul european de dezvoltare regionala FEDER) si Fondul social european FSE).

Grupul Renault - Nissan a inregistrat cele mai mari reduceri de costuri din istorie in 2012.

Grupul Renault - Nissan, din care face parte si marca romaneasca, Dacia, anunta reduceri de costuri de 2,69 miliarde euro pentru anul 2012, record in istoria de 24 de ani a aliantei franco-nipone. Spre deosebire de 2011 reducerile de costuri au fost mai mari cu 54%, potrivit Automotive News Europe. Alianta dintre cei doi mari producatori auto devine din ce in ce mai stransa, mai ales in contextul situatiei financiare internationale fragile. Renault si Nissan au reusit sa ajunga la un nivel al .

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un.

FOTO. Cele mai frumoase locuri abandonate din lume.

Insulele Fiji, Parcul National Fiordland, Rio de Janeiro, Delta Okavango din Botswana, orasul francez Bordeaux sunt cateva dintre destinatiile pe care mari publicatii precum Forbes le considera drept cele mai frumoase locuri din lume. Exista, insa, si alte destinatii, din diferite colturi ale lumii, care nu beneficiaza de suficient de multa promovare si pe care turistii nu se inghesuie sa le viziteze. Sunt locuri abandonate, unele perfect conservate, altele simple ruine, dar care ascund, cel .

S-a logodit din nou, la doi ani de divort

A trecut printr-un divort, fiind parasit de una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar acum.

9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Ai mancat vreodata un aliment doar pentru ca ai crezut ca este sanatos, insa mai tarziu ai descoperit ca nu este deloc benefic pentru tine? Nu trebuie sa te simti rusinat daca raspunsul la intrebare a fost Da.

Cele mai stupide legi sexuale din lume

In lume inca mai exista unele legi sexuale cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare.

Business Report: Rosia Montana are acceptul tuturor pentru a incepe. Se oficializeaza in scurt timp (surse); Topul celor mai mari santiere private din Bucuresti; Asigurarile sociale au trecut pe minus pentru a reface deficitul la bugetul consolidat

Industriasii vor sa decaleze cu 30 de luni calendarul scumpirilor la gaze si energie, agreat de Romania cu FMI si UE. Liderii mai multor. Miliardul ingropat in inchiderea minelor. Peste 550 de mine si cariere au fost sau se afla in proces de inchidere si ecologizare, in ultimii ani zece ani.

Insula parasita din Skyfall, cartografiata in Street View [VIDEO]

Hashima, una dintre cele mai populare insule parasite din ultimii ani, datorita exploziei de curiozitate globala, a ajuns sa fie disponibila pe Street View. In anii 60, o insula aflata la aproximativ 50 de kilometri de peninsula Nagasaki din Japonia gazduia o comunitate de aproximativ 5000 de oameni. Ocupatia lor era exploatarea carbunilor. Pentru ca in 1974 nu a mai fost necesara existenta centrului, toti oamenii au parasit respectivul spatiu. Dupa ce a aparut in ultimul film din seria James .

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )