Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai puternice furtuni din istorie face ravagii in Filipine: valuri de 5 metri si vanturi de 380 km/ora

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai puternice furtuni din istorie face ravagii in Filipine: valuri de 5 metri si vanturi de 380 km/ora

Unul dintre cele mai puternice taifunuri inregistrate vreodata in istorie a lovit sudul Filipinelor vineri dimineata, iar meteorologii avertizeaza ca daunele vor fi catastrofale. Vanturile ating o viteza de 380 de kilometri pe ora la rafala - foarte putine constructii pot rezista la aceasta intensitate, spun specialistii. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai puternice furtuni din istorie face ravagii in Filipine

Unul dintre cele mai puternice taifunuri inregistrate vreodata in istorie a lovit sudul Filipinelor vineri dimineata, iar meteorologii avertizeaza ca daunele vor fi catastrofale. Vanturile ating o viteza de 380 de kilometri pe ora la rafala - foarte putine constructii pot rezista la aceasta intensitate, spun specialistii.

Una dintre cele mai puternice furtuni din istorie face ravagii in Filipine: valuri de cinci metri si vanturi de 380 km/ora

Unul dintre cele mai puternice taifunuri inregistrate vreodata in istorie a lovit sudul Filipinelor vineri dimineata, iar meteorologii avertizeaza ca daunele vor fi catastrofale. Vanturile ating o viteza de 380 de kilometri pe ora la rafala - foarte putine constructii pot rezista la aceasta intensitate, spun specialistii.

FOTO Parabolele lui Iisus, una dintre cele mai frumoase carti din Romania

Premiile pentru Cele mai frumoase carti din Romania au fost acordate luni seara, la UNA Galeria. Printre cele opt romane castigatoare se numara si cel mai recent volum al lui Andrei Plesu, Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste editia de lux), design Mihai Cosuletu, publicata de Editura Humanitas.

FOTO Ciocanul lui Thor a aterizat in Piata Unirii din Bucuresti.

Faimosul ciocan al zeului Thor a aterizat in Piata Unirii din Capitala. Ciocanul de peste 3 metri anunta venirea zeului Thor in Romania, odata cu lansarea pe marile ecrane a productiei Marvel Thor: The Dark World/Thor: Intunericul. Legendele din benzile desenate Marvel sustin ca ciocanul lui Thor este una dintre cele mai puternice arme din lume. Acesta a fost realizat dintr-o stea neutronica si a fost folosit intai de Odin, regele Asgardului. Pentru a primi ciocanul de la Odin, Thor a .

Cea mai puternica furtuna din istorie a lovit Filipinele. Sute de mii de oameni sunt sinistrati

Super taifunul Hayan a lovit Filipinele, fiind nu doar cea mai puternica furtuna din acest an, ci probabil cel mai puternic ciclon tropical inregistrat vreodata. Mai multe zone ale tarii sunt afectate de ploaia tore.

Unul dintre cei mai influenti jucatori din advertising-ul mondial vine la ziua de ...

Michael Conrad, fondatorul Berlin School for Creative Leadership si unul dintre cei mai apreciati oameni de creatie si advertising la nivel mondial va participa la editia de anul acesta a Zilelor Biz in cadrul zilei de Media Marketing 15 noiembrie). Michael Conrad este unul dintre cei mai influenti jucatori in advertisingul modial, reusind, din postura de presedinte al grupului Leo Burnett Worldwide sa castige un numar impresionant de distinctii internationale Global Agency Network of .

Google schimba YouTube: se foloseste de Google+ si promite ca a rezolvat una dintre cele mai mari probleme

Platforma de comentarii la YouTube nu a excelat niciodata in calitate, din cauza utilizatorilor, si niciodata in relevanta, din cauza Google. Compania schimba asta si introduce comentariile prin Google+ ceea ce inseamna ca vor fi legate de contul tau si relatiile pe care le-ai dezvoltat pe retea.

FOTO: Cu ce cuvinte europene seamana unele dintre cele mai populare cuvinte romanesti.

Aproape nici o limba din lume nu s-a format in mod independent, ci in stransa intercatiune cu alte limbi si sub puternica influenta culturala a unor popoare dominante. Nici limba romana nu este o exceptie, iar galeria foto de mai sus va prezinta modul in care sunt inrudite cateva cuvinte foarte populare in vocabularul oricarei limbi europene. Dati click pe imagini pentru a le mari! Citeste si: FOTO INEDITE: Cum aratau ISRAELUL si Ierusalimul la sfarsitul secolului XIX Citeste si: FOTO: Cum .

A fost descoperit unul dintre cele mai vechi cazuri de tuberculoza

Tuberculoza a fost prezenta in Europa inca de acum 7000 ani, conform unei cercetari publicate in PLoS ONE, de Muriel Masson si colegii sai de la Universitatea din Szeged.

Istorie zguduitoare: cele mai puternice cutremure care au inspaimantat Romania

Romania este afectata episodic de cutremure a caror sursa majora este zona epicentrala Vrancea. Aici se produc seisme la adancimi de la 60 la 180 de kilometri, ce se resimt pe arii intinse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )