Libnet.ro
UNICEF

16:15

Una dintre cele mai vechi imagini ale Timisoarei. Gravura a fost editata in 1665

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai vechi imagini ale Timisoarei. Gravura a fost editata in 1665

In colectia Muzeului National al Banatului se afla si gravura realizata de Hans Johann Sibmacher, care prezinta Timisoara in anii 1600. continuă pe Adevărul

Acum trebuia sa aiba loc Festivalul de Film de la Cannes. Sa ne amintim cele mai frumoase aparitii!

Daca lucrurile ar fi stat altfel in lume, exact in aceasta perioada ar fi trebuit sa se desfasoare Festivalul de Film de la Cannes. Va invitam, asadar, sa ne amintim impreuna cateva dintre cele mai frumoase aparitii ale tuturor timpurilor! .

Zece simptome ale accidentului vascular cerebral pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca

Simptome ale accidentului vascular cerebral. Accidentul vascular cerebral este una dintre cele mai periculoase afectiuni cu care te poti confrunta de-a lungul vietii, motiv pentru care este important sa detectezi problema imediat ce organismul iti transmite primele semnale ca ceva este in neregula.

Romanii si conexiunea la internet: ce s-a schimbat la abonamentele de la noi, cele mai importante statistici

Romanii continua sa se bucure de unele dintre cele mai rapide conexiuni la internet din lume, iar acestea nu reprezinta exceptii, ci s-au transformat in reguli. Cel mai recent raport al ANCOM.

Cel mai vechi templu din lume si uimitorii sai arhitecti - Un sit arheologic din Turcia continua sa uimeasca

Un loc din sud-estul Turciei, la granita cu Siria, a uimit in ultimii 20 de ani prin descoperirile arheologice care schimba modul in care privim oamenii care au trait acum peste 10 milenii. in sit-ul din Anatolia au fost descoperiti stalpi de piatra de zeci de tone greutate asezati in cercuri mari si sculptati. Si totul dateaza de acum 11. 500 de ani, sanctuarul fiind, foarte posibil, construit de vanatori-culegatori. Cele mai noi analize pe computer arata ca arhitectii din neolitic au urmat reguli geometrice logice si au planuit intregul proiect inca de la inceput.

Top 10 cele mai piratate filme: ce a descarcat lumea de pe torrent in izolare

In fiecare saptamana, cei de la TorrentFreak agregheaza activitatea online a celor mai populare site-uri de torrent pentru a crea un top 10 cele mai piratate filme. Aceasta este cea mai.

Eroul zilei. Ambulanta pentru monumente salveaza comorile de arhitectura ale Romaniei

Mai multe asociatii care lupta pentru salvarea monumentelor a obtinut una dintre cele mai importante distinctii internationale, in cadrul Premiilor Europene pentru Patrimoniu.

Aproximativ 80% dintre comercianti din pietele din Lima, contaminati cu noul coronavirus

Patru din cinci comercianti din una dintre cele mai mari piete din Peru au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in total, in tara sud-americana au fost inregistrate peste 88. 000 de cazuri de contaminare.

The Week: Cele mai bune fotografii de presa ale saptamanii

In fiecare saptamana, revista The Week publica o selectie de fotografii care i-au retinut atentia. Am selectat o parte dintre acestea petru a vi le prezenta, selectia integrala putand fi urmarita aici. Selectia facuta de jurnalistii britanici cuprinde fotografii din toata lumea. Revista The Week este un saptamanal cu aparitii in Regatul Unit si Marea Britanie; o editie australiana a fost publicata intre 2008 si 2012.

CORONAVIRUS |Economia Germaniei a inregistrat al doilea cel mai sever declin trimestrial de la reunificare Cele mai mari trei economii ale Europei sunt in recesiune. Ce-i mai rau abia incepe

Economia Germaniei, cea mai puternica din Europa, a intregistrat cel mai sever declin trimestrial de la criza financiara din 2009 si al doilea cel mai mare de la reunificarea din 1990. Si tot sta mai bine decat a .

Cozi uriase pentru romanii care vor sa revina in tara. Cele mai mari probleme sunt la Nadlac

Incepand din noaptea de sambata spre duminica, la punctele de frontiera ale Romaniei s-au format coz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )