Libnet.ro
UNICEF

06:15

Una dintre cele mai vechi piete din Capitala va fi inlocuita de un supermarket.

România Liberă România Liberă,
Una dintre cele mai vechi piete din Capitala va fi inlocuita de un supermarket.

Piata Floreasca, una dintre cele mai vechi piete din Bucuresti, este ultima victima a consumerismului. Insa de data asta nu imobiliarele sunt problema, ci retailul. Oamenii spun ca trebuie sa elibereze locatia, pentru a face loc pentru Mega Image, care intentioneaza deschiderea unui supermarket, potrivit realitatea. net. Cand am ajuns in piata, aceasta era pe jumatate goala. Fara tarabe si fara forfota, doar cativa oameni se plimbau printre standuri. Intre vanzarea a doua baterii si trei . continuă pe România Liberă

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Orice om ar trebui sa-l vada macar o data in viata

Aceasta poza uimitoare, realizata de fotograful Scott Robertson, arata Farul Nugget Point din Noua Zeelanda. Aflat pe varful unei stanci, acesta este unul dintre cele mai spectaculoase faruri din lume. Farul.

Vreau sa fiu tinuta minte ca omul care a facut o diferenta in sistemul medical. Cea mai influenta femeie din India

Este una dintre cele mai bogate femei din India si are un CV impresionant. Afacerea ei, Biocon, in valoare de 800 de milioane de dolari si cu 6. 000 de angajati, a devenit una dintre cele mai respectate companii.

Un altfel de Istanbul. Cum sa petreci intr-unul dintre cele mai cool orase europene.

La inceputul acestui an, Lisabona si Bucurestii au ocupat primele doua locuri in topul site-ului francez Slate. fr al celor mai cool orase ale Europei. Sa nu ne culcam, insa, pe-o ureche: Istanbulul vine puternic din urma! Istanbul este un oras care fierbe. Si nu vorbim despre vreme, mai ales ca valurile de frig lovesc toata Europa. In prezent, in fosta capitala a Imperiului Otoman exista mai multe baruri, restaurante si cluburi de noapte decat moschei. Iar asta spune ceva despre apetitul .

Sondaj: Cele mai populare 8 locuri pentru sex

Daca vreodata te-ai intrebat ce sa faci pentru a alunga monotonia care, incet, dar sigur, a inceput sa se strecoare in viata voastra sexuala, una dintre cele mai simple schimbari este locul in care faceti amor. Iar in.

Cine salveaza Delta Transilvaniei.

Legenda spune ca lacul s-a format intr-o fosta mina romana de sare, de acum doua milenii. Una dintre cele mai frumoase zone din Romania are sansa sa fie salvata de la distrugere cu ajutorul unui proiect finantat de Uniunea Europeana. Este vorba de seria de arii protejate din Bazinul Fizesului, unul dintre afluentii Somesului Mic. Proiectul are valoarea de 500. 000 de euro si a fost scris de Asociatia Ecotransilvania, in parteneriat cu Asociatia Ecochoice. Banii vor fi folositi pentru .

Iubitorii masinilor clasice, suparati de proiectul prin care automobilele mai vechi de 1997 nu vor mai putea circula in Paris

Fanii unor masini clasice precum Citroen 2CV, dar si soferii cu posibilitati financiare mai reduse, isi arata nemultumirea fata de proiectul de lege care isi propune interzicerea masinilor mai vechi de 1997 in Paris si cateva din suburbiile sale. Proiectul va fi analizat de un consiliu ministerial la inceput de 2013 si ar putea intra in vigoare in 2014, scrie Reuters.

USL si-a lansat candidatii la alegerile parlamentare pentru colegiile din Capitala

Uniunea Social Liberala si-a lansat, joi seara, la Sala Palatului din Bucuresti, candidatii la alegerile parlamentare pentru colegiile din Capitala, informeaza Mediafax. Aproximativ 5. 000 de sustinatori au.

Cu mama la muzeu. Activitati (re)creative pentru copii si parinti la Muzeul Satului din Capitala

Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti din Capitala organizeaza, la fiecare sfarsit de saptamana programul educativ Cu mama la muzeu. Programul, dedicat petrecerii timpului liber in mod creativ in.

Filmul The Avengers si rockerul Adam Levine-cele mai multe nominalizari la ...

Filmul Razbunatorii/ The Avengers a primit nominalizari la gala Peoples Choice Awards 2013, iar Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a fost nominalizat la sase categorii muzicale si de televiziune,, scrie Mediafax. Justin Bieber, Channing Tatum si actritele Jennifer Lawrence si Emma Stone au fost si ei nominalizati la mai multe categorii de premii. Peoples Choice Awards este singura gala de la Hollywood ce acopera cele trei domenii principale din industria americana de divertisment - .

Canabisul, heroina si amfetaminele, cele mai capturate droguri in Romania - raport.

Canabisul, heroina si amfetaminele au fost, in 2011, cele mai capturate droguri in Romania, cantitatile de stupefiante confiscate mentinandu-se in media perioadei 2001-2010, potrivit Raportului national privind situatia drogurilor, prezentat joi de Agentia Nationala Antidrog, potrivit Mediafax. Potrivit raportului, cantitatile de droguri confiscate urmeaza aceeasi evolutie sinusoidala, canabisul fiind cel mai capturat drog, urmat de heroina si produsii de tip amfetaminic, in timp ce .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )