Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre mesele de sah ale lui Nicolae Ceausescu, scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

Adevărul Adevărul,
Una dintre mesele de sah ale lui Nicolae Ceausescu, scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

Una dintre mesele de sah din fosta colectie Nicolae Ceausescu este scoasa la vanzare in cadrul Licitatiei de Design de Interior din 1 octombrie la un pret de pornire de 350 de euro. continuă pe Adevărul

Celebra masa de sah a lui Nicolae Ceausescu a fost scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

Una dintre mesele de sah care i-a apartinul Nicolae Ceausescu va fi scoasa la vanzare, la 1 octmbrie, prin intermediul unei licitatii online. Fostul dictator era mare pasionat de sah, dar si de jocul de carti si se enerva foarte tare atunci cand era batut la cate o partida de sah. Avea grija insa sa fure la septic.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

Ceausescu, pe tabla de sah

Un impatimit al jocului de sah, fostul dictator Nicolae Ceausescu isi petrecea timpul liber practicand celebrul sport al mintii alaturi de ministri, parteneri sau tovarasi de partid. Astazi, una dintre mesele de sah din fosta colectie Nicolae Ceausescu este scoasa la vanzare in cadrul Licitatiei de Design de Interior din 1 octombrie.

Descoperirea surpriza facuta de NASA pe una dintre lunile planetei Saturn

Cercetand imagini detaliate in infrarosu ale lunii inghetate ale lui Saturn, Enceladus, prin intermediul navei spatiale Cassini a NASA, care si-a indeplinit misiunea in 2017, dupa 13 ani de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )