Libnet.ro
UNICEF

05:30

Una dintre victimele exploziei din Mures, transferate ieri n Belgia, a murit

Hotnews Hotnews,
 Una dintre victimele exploziei din Mures, transferate ieri n Belgia, a murit

Una dintre victimele exploziei din judetul Mures, transferate ieri la un spital din Belgia, a murit, a anuntat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Victima este o femeie in varsta de 69 de ani care avea arsuri pe 75% din suprafata corpului. continuă pe Hotnews

Demi Moore, la 56 de ani: 3 casnicii, o silueta de balerina si multe operatii estetice. E una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood!

E una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood, avand in palmaresul sau zeci de roluri de succes si doua nominalizari la Globurile de Aur. Zilele trecute, Demi Moore a implinit 56 de ani, varsta.

Cele doua victime ale exploziei din judetul Mures, transferate la Bruxelles, cu o aeronava MApN

O aeronava MApN a plecat la ora 17. 30 spre Targu Mures pentru a prelua doi pacienti cu arsuri si pentru a-i transfera la Spitalul Militar din Bruxelles, anunta duminica seara Ministerul Sanatatii.

Caru cu vedete: Catalin Botezatu, dezvaluiri neasteptate despre copiii sai: i am cu mame diferite ; Hailet Baldwing si Justin Bieber s-au casatorit!; Ce s-a ales de Consuelo, una dintre fostele sotii ale lui Adrian Mutu

Lili Sandu, din ce in ce mai slaba. Care este secretul unui corp perfect. Lili Sandu este adepta unui stil de viata sanatos, iar rezultatele se vad, pentru ca. Secretele frumusetii Danei Savuica. Are 48 de ani, dar nu-i dai nici cu buletinul in mana. Ten impecabil, fara riduri, aceeasi silueta ca.

Ce TRAGEDIE... Din pacate nu s-a mai putut face nimic: A murit una dintre cele mai emblematice figuri ale muzicii romanesti... (FOTO)

Profesorul Romeo Talmaciu din judetul Vaslui care si-a dedicat intreaga viata muzicii si a murit pentru muzica a murit la doar 52de ani. Dascalul ramane un adevarat ambasador al Vasluiului, creatia .

Arsii de la explozia din Mures, transportati la Spitalul Militar din Bruxelles

O aeronava MApN a plecat la ora 17,30 spre Targu Mures pentru a prelua doi pacienti cu arsuri si a-i transfera la Spitalul Militar din Bruxelles, a anuntat Ministerul Sanatatii MS). Este vorba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )