Libnet.ro
UNICEF

06:15

UNATC, distinsa in deschiderea anului universitar de la Ateneul Roman

Adevărul Adevărul,
UNATC, distinsa in deschiderea anului universitar de la Ateneul Roman

Ordinul Meritul pentru invatamant in grad de Comandor a fost oferit catre UNATC de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Ateneu, pe 1 octombrie, in deschiderea anului universitar. Distinctia a fost primita de rectorul universitatii, Liviu Lucaci. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la deschiderea anului universitar: Ma voi opune oricaror ingerinte politice menite sa deturneze scoala romaneasca de la misiunea ei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la deschiderea anului universitar la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale, ca se va opune oricaror ingerinte politice menite sa deturneze scoala romaneasca de la misiunea ei, aceea de a contribui la o Romanie Europeana prin valori si prin educatie, pledand pentru libertatea academica si dreptul la cunoastere.

Deschiderea anului universitar 2020-2021, in conditii speciale la universitatile din Bucuresti

Astazi marcam inceputul unui nou an universitar, acesta fiind fara indoiala cel mai dificil an universitar din 1989 incoace. Regulile de distantare sociala necesare ingreuneaza un proces educational in care mentoratul are un loc central, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la deschiderea anului universitar 2020-2021, conform Edupedu. ro.

Deschiderea anului universitar 2020-2021 in institutiile militare de invatamant superior: 7 studenti, diagnosticati cu Covid-19 Desfasurarea cursurilor se va face in sistem hibrid (VIDEO)

Traditional, anul academicincepela 1 octombrie, dar in acest an pandemic unii studenti vor invata online. in ceea ce priveste institutiile de invatamant universitar ale Ministerului Apararii .

Nelu Tataru, la inceputul anului universitar: imi doresc ca studentii sa practice medicina in Romania Sa beneficieze de conditiile necesare pentru a face performanta in beneficiul pacientilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a transmis un mesaj tuturor studentilor si cadrelor didactice care incep noul an universitar. in contextul pandemiei de COVID-19, noul an universitar va incepe diferit in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )