Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unda de soc in Romania. Declaratia premierului japonez a fost tradusa gresit!

Antena3 Antena3,
Unda de soc in Romania. Declaratia premierului japonez a fost tradusa gresit!

Stirea legata de anuntul premierului japonez care ar fi anuntat marti in timpul vizitei sale in Romania. continuă pe Antena3

Euronews despre vizita premierului japonez: E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania, a scris, marti, Euronews, despre vizita premierului japonez, care a sosit in Romania imediat dupa ce Mihai Tudose a parasit Guvernul. Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit 8. 700 de kilometri pentru a face o vizita istorica in Romania - doar pentru a afla ca omologul sau nu a fost acolo pentru a-l intampina.

Romanii isi cer SCUZE in fata premierului JAPONEZ. Ce au TRANSMIS acestia referitor la PRIMIREA lui Shinzo Abe in Romania (FOTO)

Romanii si-au cerut scuze premierului japonez Shinzo Abe, ajuns prima data in Romania, pentru lipsa de respect pe care au aratat-o oficialii tarii noastre. intalnirea dintre Shinzo.

Presa internationala, despre vizita premierului japonez in Romania: Este cineva acolo? Shinzo Abe a ales cel mai prost moment - VIDEO

Premierul japonez, venit pentru prima data in Romania, a fost nevoit sa isi modifice programul din cauza crizei politice. Sub titlul Este cineva acolo? Shinzo Abe a ales cel mai prost.

Reactia emotionanta pe care au avut-o romanii dupa primirea lipsita de respect a premierului japonez: si-au cerut scuzein locul demnitarilor

Dupa primirea rusinoasa a lui Shinzo Abe, primul premier al Japoniei care a vizitat Romania, mai multi romani au lasat mesajepe pagina de Facebook a Ambasadei Japoniei in Romania, in care si-au cerut scuzepentru lipsa de curtoazie a autoritatilor, potrivit Mediafax.

Guvernul anuleaza ceremonia de primire a premierului japonez Shinzo Abe

Gest fara precedent, dupa demisia lui Mihai Tudose! Guvernul a decis sa anuleze ceremonia de primire oficiala a prim-ministrului japonez Shinzo Abe. Oficialul trebuia sa fie intampinat de premierul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )