Libnet.ro
UNICEF

16:15

Unda verde pentru cele peste 30 de miliarde de euro puse la dispozitie Romaniei de catre UE. Acord istoric privind Mecanismul de Rezilienta si Redresare

B1 B1,
Unda verde pentru cele peste 30 de miliarde de euro puse la dispozitie Romaniei de catre UE. Acord istoric privind Mecanismul de Rezilienta si Redresare

Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au ajuns la un acord privind Mecanismul de Rezilienta si Redresare, din care Romania va primi 30,5 miliarde de euro, anunta Consiliul. Acord privind. continuă pe B1

Seful Dacia dezvaluie ce se intampla in Romania: vorbim de peste 3 miliarde euro

Dacia incheie atat un an dificil, cat si unul plin. inainte de 2021 a pus pe piata trei noi modele. Anul viitor va avea prima masina electrica din portofoliu, ba chiar una care se vrea cea.

Iordania da unda verde vaccinului PfizerBioNTech

Iordania a dat azi unda verde vaccinului impotriva covid-19 al aliantei americano-germane PfizerBioNTech, deschizand astfel calea vaccinarii in aceasta tara care se confrunta cu o crestere a contaminarilor cu noul coronavirus, anunta autoritatile.

Unda verde pentru propaganda rusa. Alianta PSRM-Sor a votat modificari la Codul Serviciilor Media Audiovizuale

Proiectul de lege propus de Partidul Socialistilor, care prevede modificarea si completarea Codului Serviciilor Media Audiovizuale, a fost votat miercuri, 16 decembrie, in lectura finala. Una dintre modificari se refera la transmisiunea programelor de televiziune si de radio din Federatia Rusa cu continut informativ, informativ-analitic, militar si politic, interzise anterior prin lege, transmite IPN.

Cristian Busoi: Am ajuns la un acord istoric pentru Sanatate 5,1 miliarde de euro pentru sanatatea cetatenilor romani si europeni. Este o victorie a Romaniei si o mare multumire personala!

Eurodeputatul Cristian Busoi a anuntat ca, in calitate de responsabil al Parlamentului European pentru programul EU4Health, a ajuns la un acord istoric in urma negocierilor pe care le-a purtat cu Comisia Europeana.

Mai multe asociatii cer alocarea a 4 miliarde euro pentru eficienta energetica, in Planul National de Redresare si Rezilienta

Unsprezece asociatii profesionale si patronale din domeniul eficientei energetice a cladirilor solicita majoritatii guvernamentale care se creeaza in aceste zile rediscutarea Planului National de Redresare si Rezilienta. Mai exact, cer alocarea prin Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) a 4 miliarde de euro pentru eficienta energetica a cladirilor. Asociatiile spun ca suma este echivalenta cu proportia de emisii de gaze cu efect de sera ce revine sectorului cladirilor.

MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, a donat peste 4 miliarde de dolari in 4 luni

MacKenzie Scott, fosta sotie a fondatorului Amazon Jeff Bezos, a donat peste 4 miliarde de dolari bancilor de alimente si fondurilor de ajutor de urgenta, in patru luni, relateaza BBC, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )