Libnet.ro
UNICEF

12:00

Unde se afla acum Alina Bica, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare. Ministrul Justitiei, dezvaluire de ultima ora: Daca nu ma insel, e intr-o tara europeana

Antena3 Antena3,
Unde se afla acum Alina Bica, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare. Ministrul Justitiei, dezvaluire de ultima ora: Daca nu ma insel, e intr-o tara europeana

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca regreta situatia in care a ajuns Alina Bica, fosta sefa a DIICOT si fostul sau secretar de stat in primul mandat de ministru, precizand ca aceasta. continuă pe Antena3

Alina Bica, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Curtea Suprema a condamnat-o miercuri pe fosta sefa DIICOT, Alina Bica, la patru ani de inchisoare cu executarepentru favorizarea faptuitorului. Condamnarea vine dupa ce judecata apelului in acest dosar a fost reluata ca urmare a deciziei CCR cu privire la completele de cinci. Sentinta initiala fusese tot de patru ani de inchisoare.

Unde se afla acum Alina Bica, fosta sefa anti-mafia fugita din tara? Ministrul Justitiei: Daca nu ma insel, e intr-o tara europeana. Spania parca, nu?

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca regreta situatia in care a ajuns Alina Bica, fosta sefa a DIICOT si fostul sau secretar de stat in primul mandat de ministru. Nu pot decat sa regret aceasta situatie, a spus Predoiu.

Alina Bica, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost condamnata definitiv, miercuri, de inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost acuzata de DNA ca l-a favorizat pe.

Alina Bica condamnata definitiv la inchisoare cu executare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, miercuri, apelul formulat de Alina Bica la sentinta prin care a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva.

Alina Bica condamnata definitiv la inchisoare cu executare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, miercuri, apelul formulat de Alina Bica.

Alina Bica, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare si dupa rejudecarea apelului. Fosta sefa DIICOT a fost gasita vinovata pentru favorizarea faptuitorului

Alina Bica a fost condamnata tot la 4 ani de inchisore cu executare si dupa rejudecarea apelului, potrivit deciziei luate miercuri de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care fosta sefa DIICOT.

UPDATE Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, data in urmarire internationala dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, condamnata definitiv miercuri la 4 ani de inchisoare cu executare, a fost data in urmarire. Fotografia si informatiile despre Alina Bica au fost publicate pe site-ul Politiei Romane, la rubrica persoane urmarite. Ulterior, aceasta a fost data si in urmarire internationala. Alina Bica a fugit din Romania la inceputul anului trecut si s-a aflat o perioada in Costa Rica, de unde insa ar fi plecat.

Alina Bica, 4 ani de inchisoare cu executare. Unde se afla acum fosta sefa DIICOT

Alina Bica a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de favorizare a faptuitorului, dupa ce procesul s-a reluat de la zero, in urma contestatiei cu privire la constituirea completului de cinci judecatori. Decizia magistratilor este una definitiva. Alina Bica a fost condamnata definitiv la patru ani de inchisoare cu executare .

Unde se afla Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Alina Bica a fost data in urmarire internationala dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzata de DNA ca l-a favorizat pe omul de afaceri, Ovidiu.

Alina Bica, data in urmarire internationala. Fosta sefa DIICOT a fost condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Alina Bica a fost dat in urmarire internationala dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzata de DNA ca l-a favorizat pe omul de afaceri, Ovidiu Te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )