Libnet.ro
UNICEF

13:45

Unde se afla Antonia, primul functionar public virtual din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unde se afla Antonia, primul functionar public virtual din Romania

Primaria municipiului Cluj-Napoca a angajat primul functionar public virtual din Romania. Pe nume Antonia, este vorba de un proiect de inteligenta artificiala, prin care locuitorii orasului pot depune cereri online la Primarie,. continuă pe Wall-Street Ro

Antonia, primul functionar public virtual din Romnia / Primarul Emil Boc, la RFI: Va lucra 24 de ore din 24, iar n etapa a doua va avea si o forma cu care locuitorii vor putea interactiona

Primaria municipiului Cluj-Napoca a angajat primul functionar public virtual din Romania. E vorba de un proiect de inteligenta artificiala prin care locuitorii orasului pot depune cereri online la Primarie, economisind astfel 40% din timpul lor, declara, la RFI, primarul Emil Boc.

Antonia, robotul care reduce birocratia: Primul functionar virtual din Romania introdus la Cluj (VIDEO)

Adio stat la coada, nervi si plimbari interminabile de la un ghiseu la altul! Antonia este primul functionar virtual din Romania, care vrea sa reduca birocratia. Robotul isi desfasoara activitatea in.

De unde provin numele celor mai importante judete din Romania

Romania este impartita in 41 de judete din anul 1968 de cand s-a trecut de la impartirea pe regiuni si raioane. Denumirea judetuluiAlbavine de la culoarea alba a zidurilor cetatii.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )