Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unde se afla biserica din Romania care l-a impresionat pe Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Unde se afla biserica din Romania care l-a impresionat pe Nicolae Ceausescu

Cetatea Prejmer care adaposteste Biserica Fortificata din localitate este una dintre cele mai bine pastrate fortificatii din Europa, dar si cel mai vechi monument istoric din Brasov. Construita de Teutoni,. continuă pe Antena3

Jobul din Romania care iti aduce un salariu de 2.800 euro net pe luna

Un candidat care cunoaste limbajul de programare Java si care are 1-3 ani de experienta profesionala primeste un salariu net cuprins intre 1. 500 si 2. 000 de euro net pe luna, potrivit datelor furnizate de.

Subiectele zilei: Ce spun psihologii despre regulamentul liceului unde pletosii sunt interzisi; Epopeea Belina: de la Ceausescu pana la Dragnea. Ce a proiectat dictatorul in paradisul administrat acum de Tel Drum; Am vorbit cu batrana din Romania care si

Culisele reinstalarii fostulului premier Sorin Grindeanu intr-un post cheie, peste o piata de 4 miliarde de euro in telecomunicati. Fostul premier Sorin Grindeanu va reveni intr-o functie de conducere. Catalonia se duce de rapa. Urmatoarea etapa in conflictul deschis dintre Madrid si Barcelona: Premierul Rajoy ingradeste autonomia catalana si demite guvernul regional.

Patronul clubului Colectiv, Alin Anastasescu, ar fi disparut in Marea Britanie. Cum speculeaza cercetatii penal si condamnatii supra-aglomerarea puscariilor din Romania pentru a se pune la adapost de procese - presa britanica

Patronul Clubului Colectiv, George Alin Anastasescu, ar fi fugit din Romania si se ascunde intr-o locatie necunoscuta din Marea Britanie, scriu tabloidele britanice The Sun si Daily Mail. Anastasescu este trimis in judecata in dosarul privind incendiul din Colectiv, unde au murit 64 de oameni in 31 octombrie 2015.

UE: Tineri din Romania vor putea calatori gratuit cu trenul in Europa, timp de 30 de zile

Tineri din statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv din Romania, vor putea primi, in anul in care implinesc varsta de 18 ani, cate un bilet de tren gratuit, pentru a putea calatori tarile UE, potrivit unui program-pilot bugetat cu 12 milioane de euro la nivel comunitar, in cadrul Bugetului Uniunii Europene pe anul 2018, pentru care Parlamentul European a votat, miercuri, un raport cu 414 voturi pentru, 163 impotriva si 90 de abtineri.

Noua generatie de beauty influenceri din Romania intra in campania Top Line Unalike Beauty

Top Line Romania, lider furnizor de produse si echipamente profesionale in industria de frumusete din Romania, a initiat campania Unalike Beauty in care implica 10 influenceri din mediul online. Acestia, denumiti Unalike Beauties, sunt influenceri din diverse medii de activitate, cu personalitati si aspiratii aparent diferite, dar care au in comun pasiunea pentru frumusete si prezentarea ei intr-un mod aspirational pe social media.

Combinatia Gazprom-OMV vrea sa mute pe bursa de la Viena tranzactiile cu gaze din Romania

Bursa de la Viena a transmis autoritatilor din Romania doua scrisori prin care isi exprima interesul de a fi platforma de tranzactionare a gazelor romanesti, situatie care i-ar avantaja cei de la Gazprom si OMV, a declarat, ieri, Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii si servicii din Camera Deputatilor, prezent la conferinta Live Business organizata de Economica. net.

Liderul liceenilor maghiari din Romania, solicitare de urgenta pentru Ministerul Educatiei

Consiliul National al Elevilor si Uninea Liceenilor Maghiari din Romania MAKOSZ) isi exprima nemultumirea cu privire la superficialitatea cu care sunt elaborate regulamentele de organizare si.

Andre Rieu, amendat cu peste 100.000 de euro dupa ce copii din Romania au cantat cu el pe o scena din Olanda dupa ora permisa de lege pentru minori

Celebrul violonist Andre Rieu a contestat in justitie o amenda de 116. 000 de euro pe care a incasat-o dupa ce un grup de copii din Romania a cantat alaturi de el pe scena dupa ora 23,00, limita legala stabilita de justitia olandeza in astfel de cazuri, scrie AFP.

Compania Gerocossen in topul national al firmelor private din Romania

Datorita performantelor economice si calitatii deosebite a produselor cosmetice, compania Gerocossen a fost premiata si clasata permanent in topul firmelor private organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, eveniment de referinta pentru mediul de afaceri, ocupand de fiecare data unul din primele 3 locuri fruntase. Astfel pentru rezultatele economice obtinute in anul 2016, Gerocossen a fost clasata in randul celor mai performante firme din Romania pe domenii de activitate.

Cseke Attila: Proiectul de lege privind Ziua Minoritatilor Nationale nu poate substitui propunerea legislativa a UDMR referitoare la consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania

Initiativa legislativa adoptata luni de Senat privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie nu pot substitui prppunerea legislativa a UDMR privind consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, potrivit News. ro. El spune ca UDMR este deschisa la o dezbatere reala pe acest subiect si va sustine in continuare acest proiect legislativ al UDMR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )