Libnet.ro
UNICEF

05:00

Unde se afla cele mai vechi constructii din piatra din lume?

Antena3 Antena3,
Unde se afla cele mai vechi constructii din piatra din lume?

Ggantija, Hagar Qim, Mnajdra si Tarxien sunt patru temple preistorice, unice in lume. Despre acestea se crede ca sunt cele mai vechi structuri din piatra. Datand din anii 4000 2500 i. Hr. , ele sunt mai vechi si decat. continuă pe Antena3

Greenpeace a masurat poluarea aerului din Rovinari, unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara

Specialistii Greenpeace au efectuat, ieri, masuratori in privinta calitatii aerului din orasul Rovinari, acolo unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara.

Lionel Messi, lider in topul fotbalistilor cu cele mai mari venituri din lume

La doar 26 de ani, Lionel Messi este fotbalistul cu cele mari mari venituri din lume, numarand 41 de milioane de euro. Astfel, argentinianul i-a intrecut pe Cristiano Ronaldo si Neymar.

Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri

Pentru al patrulea an consecutiv atacantul argentinian Lionel Messi este fotbalistul cu cele mai mari venituri din peisajul sportului rege.

Fostul sef al Politiei din Piatra Neamt, anchetat penal, dupa e a lovit o minora.

Fostul sef al Politiei din Piatra Neamt este cercetat penal, dupa ce a lovit o minora in sediul Politiei, relateaza Mediafax. Procurorii Parchetului Neamt au deschis un dosar penal pentru a stabili in ce conditii a fost batuta minora. Pentru ca in dosar este vizat un ofiter de politie, acesta a fost preluat, joi, de procurorii Curtii de Apel Bacau. Citeste si: Imagini socante: Seful POLITIEI Piatra Neamt si-a dat demisia dupa ce a batut o minora Seful Politiei Municipiului Piatra Neamt, .

Gabriel Oprea a cerut DEMITEREA sefului de politie bataus din Piatra Neamt

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a cerut Politiei Romane demiterea sefului Politiei din Piatra Neamt, comisarul-sef Cezar Filip, care a fost filmat in timp ce loveste o minora, chiar in sediul institutiei pe.

Seful politiei din Piatra Neamt, filmat in timp ce a batut o minora

Seful politiei din Piatra Neamt este acuzat ca a batut o fata, chiar in sediul institutiei. Imaginile, surprinse de o camera de supraveghere, au fost publicate astazi pe internet. Incidentul ar fi avut loc.

Radu Banciu: Romania se afla pe locul 90 in topul celor mai fericite tari din lume, cam ca si la fotbal

Jurnalistul Radu Banciu a citit, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, topul celor mai fericite tari din lume, cu Romania clasata pe locul 90. 20 martie, dupa cum.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in Cluj

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, in Bucuresti si in Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti.

Povestile Cupei Mondiale. Cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului

Au fost numite cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului. Dar, in acelasi timp, pot fi considerate si cele trei minute care au schimbat pentru totdeauna istoria fotbalului. Doar de atat a avut nevoie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )