Libnet.ro
UNICEF

21:15

Unde se afla, de fapt, casa in care se filmeaza Puterea Dragostei, show-ul de pe Kanal D. FOTO

Playtech Playtech,
Unde se afla, de fapt, casa in care se filmeaza Puterea Dragostei, show-ul de pe Kanal D. FOTO

Puterea Dragostei, celebra emisiune de pe Kanal D, se filmeaza intr-o casa, in care 12 concurenti, 6 baieti si 6 fete, locuiesc impreuna, in speranta de a-si gasi marea iubire. Primul sezon al emisiunii matrimoniale a fost filmat in intregime in Turcia si a avut un succes rasunator in randul telespectatorilor romani. Audientele inregistrate de . continuă pe Playtech

Ella, tinta criticilor! Conflict cu intreaga casa Puterea Dragostei

Eella a ajuns in gura lupilor! Frumoasa bruneta de la Puterea Dragostei este atacata din toate partile, dupa rafuiala de ieri cu Catalin. De ce o acuza colegii de platou si care va fi atitudinea ei de acum incolo? Fosta iubita a lui Jador s-a saturat de critici! Ella, conflict dur cu intreaga casa Puterea .

Ritualuri ezoterice la Puterea Dragostei! Ce au facut doua concurente in camera rosie

Emisiunea Puterea Dragostei surprinde cu o premiera! Doua concurente trimise in camera rosie au facut un ritual ezoteric pentru o mai buna stare in ambele locuinte ale celor veniti sa-si caute sufletul pereche. , dar si pentru a se impaca Cui i-a venit ideea si cum a decurs totul? Ritualuri ezoterice in casa Puterea Dragostei Mariana .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 29 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 29 februarie Livian a anuntat ca .

Tensiunile dintre Ligi si Philip ating cote maxime! Ce se intampla cu cuplul de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei ramane fara un cuplu? Desi abia la inceput de drum in doi, Ligi si Philip au ajuns la tensiuni enorme. De la ce a pornit totul si de ce sunt pe cale sa-si spuna adio cei doi concurenti de la Puterea Dragostei? Puterea Dragostei: Tensiuni intre Ligi si Philip Desi dragostea se spune .

Ce meserie inedita are Turcu de la Puterea Dragostei. Concurentul Kanal D se umple de bani la doar 21 de ani

Turcu face parte din unul din cele mai controversate cupluri care au pasit vreodata in platoul de la Bravo, ai Stil. Iata detalii despre tanarul de 21 de ani! Cu meserie inedita are si cum reuseste sa castige bani frumosi la varsta aceasta? Ce meserie inedita are Turcu de la Puterea Dragostei? Alex Turcu a .

Bianca si Livian de la Puterea Dragostei parasesc emisiunea? Andreea Mantea, in lacrimi

Editie fara precedent la Puterea Dragostei! Declaratiile lui Livian au cuprins pe toata lumea si au adus lacrimi din partea tuturor oamenilor aflati pe platoul de filmare. Ce i-a spus BIancai si ce a decis? Tinerii pleaca impreuna sau separat din Turcia? Mantea nu s-a mai putut abtine si a izbucnit si ea in plans.

Zeci de mii de bucuresteni se expun zilnic pericolului. Obiectul din casa care le afecteaza grav sanatatea

Intr-un oras in care exista cel putin doua masini pe familie, nu e de mirare ca nivelul poluarii e extrem de ridicat. Practic, putini sunt bucurestenii care pot sa spuna ca aerisesc in casa. De fapt, ei nu fac decat sa lase aerul cu noxe sa le intre in casa. Modul incredibil in care se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )