Libnet.ro
UNICEF

07:15

Unde se afla romanii cu cea mai mare putere de cumparare:cele mai dezvoltate judete ale tarii HARTA

Adevărul Adevărul,
Unde se afla romanii cu cea mai mare putere de cumparare:cele mai dezvoltate judete ale tarii HARTA

GfK a realizat studiul anual privind puterea de cumparare in Europa pentru 2018. Rezultatele sunt prezentate grafic sub forma unei harti colorate, unde bluemarin si albastru reprezinta zonele cu cea mai slaba putere de cumparare la nivel national, iar portocaliu si rosu regiunile care stau cel mai bine la acest capitol. continuă pe Adevărul

VREMEA 20 AUGUST. Cer senin in cea mai mare parte a tarii. Unde vor cadea ploi de scurta durata?

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin si doar in zonele montane vor fi unele innorari dupa-amiaza cand, izolat se vor semnala ploi de.

Prognoza meteo. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii

VREMEA 20 august. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii, pe arii restranse caniculara in regiunile vestice si sud-vestice, unde dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar.

PENTRU A SAPTEA LUNA CONSECUTIV Avem cea mai mare inflatie anuala din UE - 4,1%

Tara noastra a avut si in luna iulie a acestui an cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9% inregistrat in iunie, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres. Conform sursei citate, iulie este a saptea luna consecutiva in care avem cea mai mare inflatie anuala din UE.

EUROSTAT: Tara noastra are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

Romania, din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene.

Cea mai mare suferinta a lui Horia Brenciu. Juratul de la PRO TV, extrem de afectat. Mi-a lasat un gol imens!

Horia Brenciu, juratul de la PRO TV, are adunata multa suferinta intr-un colt al inimii. Expansiv si mereu cu umorul la purtator, nu ai spune ca artistul poarta cu el o durere imensa. Vedeta de la Vocea Romaniei nu poate trece peste disparitia celor dragi. Ce povesteste despre evenimentele marcante din viata sa? Cea mai .

Bloomberg: Cea mai mare gafa din istoria recenta a licitatiilor. De ce un Porche din perioada nazista nu a reusit sa fie vandut la licitatie

O masina care simbolizeaza ascensiunea nazistilor din anii 30 nu a reusit sa se vanda la o licitatie din California - dar esecul nu a avut nicio legatura cu etica, iar ceea ce l-a cauzat a fost o confuzie ce tine de pret. Oamenii au incetat sa mai liciteze, au huiduit si au parasit locul unde avea loc evenimentul.

Business report: Sub 100.000 de romani muncesc, cu norma intreaga, pe salarii de 1.000 de euro in mana. Peste un sfert dintre ei, la stat; Romania, a saptea luna consecutiva cu cea mai mare crestere a preturilor din UE

Peste 55. 000 de locuri de munca vacante la nivel national, mai mult de un sfert in sectorul bugetar. Rata locurilor de munca vacante a fost in trimestrul II din 2019 de 1,11%, in scadere cu 0,07 puncte procentuale fata de. Balanta energetica a Romaniei la sase luni: productia si exporturile de electricitate scad, importurile cresc dramatic. Datele Transelectrica la sase luni arata o scadere destul de mare a poductiei.

Romania, cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017, la polul opus situandu-se Cipru si Luxemburg cu niciun deces, arata datele publicate marti de Eurostat, citate de Agerpres. Media la nivelul UE este de 3,9 decese la un milion de locuitori. De asemenea, datele Eurostat mai arata ca rata de decese in randul pietonilor in cazul accidentelor rutiere este cea mai mare in Romania 37 decese la un milion de locuitori), iar cea mai scazuta in Danemarca trei decese la un milion de locuitori).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )