Libnet.ro
UNICEF

16:15

De unde a copiat Dragnea ideea de stat paralel. Ponta: Luptatorul de azi avea nevoie de un nou dusman. S-a plictisit lumea de Soros (VIDEO)

B1 B1,
De unde a copiat Dragnea ideea de stat paralel. Ponta: Luptatorul de azi avea nevoie de un nou dusman. S-a plictisit lumea de Soros (VIDEO)

Victor Ponta ia peste picior lupta lui Liviu Dragnea cu asa-zisul stat paralel. Fostul premier a declarat, pentru B1 TV, ca seful PSD a copiat prost din Turcia ideea de stat paralel, pentru ca avea. continuă pe B1

Presedintie: in Romania nu exista un stat paralel. Reactia dupa noul dosar al lui Liviu Dragnea

In Romania nu exista un stat paralel, e o formulare a celor care au probleme cu justitia, a declarat purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina.

VIDEO Purtatoarea de cuvant a lui Iohannis ii contrazice pe Udrea si pe Dragomir: Nu exista stat paralel

Purtatoarea de cuvant al presedintelui Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a declarat marti ca in Romania nu exista un stat paralel.

Cotroceni: in Romania nu exista un stat paralel. Este o inventie a celor care au probleme cu justitia (VIDEO)

In Romania nu exista un stat paralel. Afirmatia a fost facuta marti de Madalina Dobrovolschi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis, aceasta adaugand ca.

Presedintia: In Romania nu exista un stat paralel, e o formulare a celor care au probleme cu Justitia

Dupa ce Liviu Dragnea s-a plans ca nu exista vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar facut, acest aspect fiind in beneficiul lui Klaus Iohannis, presedintia a reactionat, marti, prin purtatorul de cuvant.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )