Libnet.ro
UNICEF

10:30

De unde cumperi noul Samsung Galaxy Fold: pret si specificatii

Playtech Playtech,
De unde cumperi noul Samsung Galaxy Fold: pret si specificatii

Samsung Galaxy Fold a ajuns in Romania si-l poti cumpara deja din mai multe magazine. Dupa ceva probleme pe la inceputul anului, sud-coreenii insista ca totul e in regula acum cu primul. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Fold este disponibil in oferta Vodafone

Vodafone Romania ofera, incepand de astazi, noul Samsung Galaxy Fold. Primul telefon pliabil al celor de la Samsung ofera o experienta de utilizare inedita datorita design-ului pliabil, a ecranului generos Dynamic AMOLED, Infinity Flex Display, si al camerei foto-video versatile, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Samsung a lansat oficial Galaxy Fold in in Romania, hands-on VIDEO

Samsung Electronics a lansat vineri, 6 decembrie, in Romania, primul sau smartphone pliabil, Galaxy Fold, in cadrul unui eveniment de presa care a avut loc in Afi Cotroceni, in noul magazin Samsung Experience Store.

Samsung a lansat in Romania telefonul pliabil Galaxy Fold. Pretul de pornire este 9.500 lei

Samsung a re)lansat in Romania telefonul flexibil Galaxy Fold, model cu doua ecrane, sase camere foto si baterie dubla de 4. 380 mAh. Telefonul costa de la 9. 500 lei si poate fi comandat si de la operatorii de telefonie mobila. Galaxy Fold ar fi trebuit sa ajunga la clienti in primavara, dar compania a fost nevoita sa faca modificari, dupa ce unele telefoane au avut probleme din primele zile.

Samsung a lansat in Romania Galaxy Fold, telefonul pliabil, sase camere foto si baterie dubla (VIDEO)

Telefonul flexibil Galaxy Fold de la Samsung a ajuns si in Romania. Dupa lansarea ratata din primavara, Samsung a mai lucrat la performantele telefonului si, iata, ca acum poate fi comandat si in tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )