Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Playtech Playtech,
Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei . continuă pe Playtech

Trupul Cristinei Topescu va fi incinerat: ce se va intampla cu cenusa jurnalistei

Familia Cristinei Topescu, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, a decis ca trupul neinsufletit al prezentatoarei de televiziune sa fie incinerat miercuri, 15 ianuarie.

Ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu dupa moartea jurnalistei

Dupa ce jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, presedintele unei asociatii non-profit pentru animale a dezvaluit ce se va intampla cu cei patru caini ramasi acum fara stapan. Acesta a facut declaratii despre dorintele prezentatoarei TV referitoare la cele sase animale de companie pe care le avea, in caz ca i se intampla ceva.

Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Familia Topescu, celebra inca din perioada interbelica. Cine au fost bunicii jurnalistei decedata pe 12 ianuarie. Un talentat calaret roman si o ea cu origini italiene, fost director de scoala la Calarasi. Cine au fost bunicii Cristinei Topescu? Felix Topescu, bunicul fostei prezentatoare de televiziune, a fost un talentat calaret roman, nascut la Calarasi, pe .

De ce nu poate fi stabilita cauza mortii Cristinei Topescu. Cand vor aparea primele rezultate ale analizelor

Medicii legisti au efectuat, luni, autopsia Cristinei Topescu, insa nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs in jurul datei de 31 decembrie 2019, intrucat trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie. Ea va fi incinerata, miercuri, in cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman. Medicii legisti nu au .

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neinsufletit al Cristinei Topescu de la INML. De ce nu tinuse legatura cu familia ei

Cristina Topescu a decedat cu mai bine de doua saptamani in urma, trupul neinsufletit al acesteia fiind preluat de catre autoritati. Duminica seara, in urma unui apel la 112 din partea unei vecine, politistii s-au sesizat. Au intrat in casa fostei prezentatoare TV si au confirmat decesul sau. Specialistii de la Institutul National de Medicina .

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Cristinei Topescu: A picat ca un traznet pentru toti romanii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalisti

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune a fost gasita moarta in casa. Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita. Jurnalista ar fi decedat de Anul Nou

Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Surse: Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )