Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unde este kilometrul zero din municipiul Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Unde este kilometrul zero din municipiul Targu Jiu

Kilometrul 0 al municipiul Targu Jiu se afla chiar in fata sediului Muzeului Judetean de Istorie. Autoritatile locale au marcat acest loc printr-o placa din granit inscriptionata. continuă pe Adevărul

Unde este kilometrul 0 din municipiul Targu Jiu

Kilometrul 0 al municipiul Targu Jiu se afla chiar in fata sediului Muzeului Judetean de Istorie. Autoritatile locale au marcat acest loc printr-o placa din granit inscriptionata.

Activitatea de ridicare a masinilor parcate ilegal pe raza municipiului Targu Jiu a fost suspendata

Masinile parcate neregulamentar pe strazile din municipiul Targu Jiu nu vor mai fi ridicate, in urma unei sentinte a inaltei Curti de Casatie si Justitie, prin care s-a stabilit ca masura nu poate fi reglementata prin hotarari de consiliu local.

Dosar penal pentru furtul de apa din cartierul bogatasilor. Politistii fac verificari la vilele din cartierul Bicaz

Politistii gorjeni s-au autosesizat din mass-media in legatura cu sustragerea de apa din reteaua publica din cartierul bogatasilor din municipiul Targu Jiu si au deschis un dosar penal.

Tedora Ciobanu, plasata in arest la domiciliu de Curtea de Apel Craiova. Cine sunt denuntatorii directoarei din Primaria Targu Jiu

Directoarea din cadrul Primariei Targu Jiu, Teodora Ciobanu, acuzata de luare de mita in forma continuata, va fi cercetata in arest la domiciliu. Sentinta este definitiva si a fost luata de Curtea de Apel Craiova.

Gorjeni cu vile somptuoase din cel mai luxos cartier din Targu Jiu au furat ani de zile apa din reteaua publica. Ce nume grele se afla pe lista rusinii

Politicieni, directori, functionari cu rang inalt, sportivi si afaceristi care detin vile somptuoase in cartierul Bicaz din Targu Jiu sunt bransati la reteaua publica de apa, dar fara sa aiba contract incheiat cu societatea Aparegio, operatorul care se ocupa de serviciile de alimentare cu apa si canalizare, astfel incat nu au achitat niciodata apa consumata si deversata in sistemul de canalizare.

Inspectorii ANAF, la Zilele Municipiului Targu Jiu. Au intocmit procesele verbale de sanctionare printre mici si in fumul gratarele

Activitatea teraselor de la Zilele Municipiului Targu Jiu a fost atent monitorizata de inspectorii ANAF. Acestia au dat si cateva amenzi si au intocmit procesele verbale de sanctionare printe mici si fumul de gratare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )