Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unde au fost confirmate primele cazuri de gripa din acest sezon

Adevărul Adevărul,
Unde au fost confirmate primele cazuri de gripa din acest sezon

Opt cazuri de gripa din acest sezon au fost confirmate in Bucuresti, Dambovita si Iasi, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). continuă pe Adevărul

in 2019, in Moldova 1072;u fost confirmate 742 de cazuri noi cu HIV

In primele zece luni ale anului curent, 1072;u fost confirmate 742 de cazuri noi cu HIV, inclusiv 179 in teritoriile de est. Infectia afecteaza persoane tinere, de varsta reproductiva, mentinandu-se la un nivel inalt transmiterea heterosexuala. Datele sunt prezentate de catre Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale in contextul marcarii pe 1 decmbrie a Zilei mondiale de combatere SIDA, transmite IPN.

Cum au fost ascunse primele 43 de cadavre, la Revolutie. Elena Ceausescu a avut un plan diabolic

Anul acesta se imlinesc 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989 si multe secrete inca asteapta sa fie dezvaluite, altele vor ramane ingropate in sertarele istoriei. Printre cele mai nou descoperite se numara si cel despre care scriem astazi. Cum au fost ascunse primele 43 de cadavre, la Revolutie. Momentul zero al Revolutiei .

Tudorel Toader trimite o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia pe motiv ca ar putea fi revocat din acest for. Cu ce se lauda fostul ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a transmis o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia, invocand informatii aparute in spatiul public potrivit carora Guvernul intentioneaza sa-l revoce din acest for. in scrisoarea care a fost publicata pe Facebook, Toader nu-si asuma niciuna dintre modificarile controversate ale legilor privind sistemul judiciar, laudandu-se ca a facut totul sa le opreasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )