Libnet.ro
UNICEF

05:00

Unde a fost fotografiata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Unde a fost fotografiata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare in haine traditionale la Marea Moschee din Abu Dhabi. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,. continuă pe Antena3

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, fotografie pe Instagram din Abu Dhabi

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare la Marea Moschee din Abu Dhabi, alimentand zvonurile privind absenta in vacanta prelungita a liderului PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire la Marea Moschee din Abu Dhabi, in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire in Emiratele Arabe Unite. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram in care apare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee d.

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire cu o fotografie de la Marea Moschee din Abu Dhabi. Ea apare imbracata in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire postand pe Instagram o fotografie din Emiratele Arabe Unite. Aceastaapare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee din.

FOTO VIDEO Distrugatorul american USS Donald Cook, vedeta la intrarea in Marea Neagra. Nava a fost fotografiata si filmata, minut cu minut

Prezenta distrugatorului american USS Donald Cook in apele Marii Negre a fost urmarita cu mult interes, dovada multele fotografii si filmulete postate pe retelele de socializare cum momentul in care nava militara traverseaza Bosforul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )