Libnet.ro
UNICEF

12:45

Unde va fi inmormantat Leo Iorga. Funeraliile vor avea loc marti

Playtech Playtech,
Unde va fi inmormantat Leo Iorga. Funeraliile vor avea loc marti

Trupul neinsufletit al artistului, Leo Iorga, va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Leo Iorga va fi inmormantat luni la Cimitirul Bellu. Mesajul sfasietor al sotiei sale Trupul neinsufletit va fi depus luni, la Casa Eliad vis-a-vis . continuă pe Playtech

Unde va fi depus pentru omagii si cand va fi inmormantat cantaretul Leo Iorga

Trupul neinsufletit al lui Leo Iorga va fi depus la Casa Eliad, urmand ca inmormantarea sa aiba loc pe 5 noiembrie la Cimitirul Bellu.

Trupul neinsufletit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad. Artistul va fi inmormantat marti

Trupul neinsufletit al artistului Leo Iorga va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Dupa ani si a.

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa. Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman. El.

Leo Iorga, fostul vocalist al formatiei Compact, a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, fost vocalist al Compact a murit sambata, a anuntat, pe Facebook, cel care i-a fost coleg in celebra si populara formatie romaneasca, Adi Ordean. Leo Iorga ar fi implinit la inceputul lunii viitoare 54 de ani. Referinte:Singur in noapte. Biografia lui Leo Iorga, o voce de referinta a rock-ului romanescDan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi .

Leo Iorga a murit. Fostul solist al trupei Compact avea 54 de ani si se lupta cu cancerul

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit in urma cu scurt timp. Dupa ce s-a luptat cativa ani cu cancerul si parea ca a invins, boala a revenit. Leo Iorga a murit la varsta de 54 de.

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman, pentru Agerpres.

Leo Iorga a murit. Ultima fotografie a artistului in viata este tulburatoare

Leo Iorga a murit. Leo Iorga, solistul trupei Compact,a murit. Artistul avea 54 de ani si de opt ani se lupta crunt cu cancerul. Leo Iorga a murit. in ultima perioada starea lui de sanatate s-a.

Povestea de dragoste dintre Leo Iorga si femeia care i-a fost alaturi pana la sfarsit: s-au casatorit la mare, in 89, iar luna de miere si-au facut-o intr-un autobuz

Paula Iorga, femeia care i-a fost alaturi pana la sfarsit lui Leo Iorga, a marturisit ca, desi au fost impreuna 30 de ani, mai avea atatea lucruri sa-i spuna artistului, care s-a stins la 54 de.

Sotia lui Leo Iorga a dezvaluit intr-un mesaj dureros cum au fost ultimele zile din viata lui

Nicoleta Iorga, femeia care i-a fost alaturi pana la sfarsit lui Leo Iorga, a marturisit ca, desi au fost impreuna 30 de ani, mai avea atatea lucruri sa-i spuna artistului, care s-a stins la 54 de ani.

Leo Iorga a murit. Fostul solist Compact avea 54 de ani: Sunt fericit pentru ca Dumnezeu mi-a dat viata asta pe care altii n-au trait-o in sapte vieti

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit sambata, 2 noimbrie, la varsta de 54 de ani, dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )