Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde va fi inmormantat Razvan Ciobanu! Anuntul de ULTIM MOMENT venit din partea familiei

B1 B1,
Unde va fi inmormantat Razvan Ciobanu! Anuntul de ULTIM MOMENT venit din partea familiei

Designerul Razvan Ciobanu o sa fie inmormantat joi la Cimitrul Progresul din Capitala. Trupul neinsufletit al acestuia urmeaza sa fie adus si depus la capela, unde apropiatii si cei care l-au. continuă pe B1

Trupul neinsufletit a lui Razvan Ciobanu va fi depus la Cimitirul Progresu, la capela si va fi inmormantat joi

Trupul neinsufletit a lui Razvan Ciobanu va fi depus la Cimitirul Progresu, la capela si va fi inmormantat joi. Anunsul a fost facut de avocata Laura Vicol, care a fost prietena de 27 de ani cu creatorul de.

Dezvaluiri incendiare: Razvan Ciobanu a scris un ultim mesaj chiar inainte de accidentul mortal

Inainte de a-si pierde viata in cumplitul accident rutier, Rpzvan Ciobanu ar fi scris un mesaj, pe care a vrut sa i-l trimita unui prieten,dupa ce si-ar fi dat seama ca nu era pe drumul.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Ce spune Biserica Ortodoxa despre inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Va avea sau nu preot la ceremonie

Dupa moartea fulgeratoare a designerului Razvan Ciobanu, in presa au aparut diferite ipoteze despre imprejurarile producerii accidentului, dar si despre modul in care va fi inmormantat designerul. Acesta.

Ultima declaratie facuta de Razvan Ciobanu intr-o emisiune televizata: Toata viata mi-a fost frica

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident rutier. intr-un ultim interviu, creatorul de moda recunostea ca a apelat la chirurgia estetica si ca nu voia sa se.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Avocata lui Razvan Ciobanu raspunde acuzatiilor Laurei Vicol: Nu vreau sa imi fie rastalmacite cuvintele

Avocata lui Razvan Ciobanu raspunde acuzatiilor Laurei Vicol, care spune ca aceasta sustine teoria strangularii. Eu nu am venit cu o rectificare, ci vin cu exact aceleasi fraze pe care le-am folosit si pe.

Titi Aur, explicatii dupa ce s-a aflat ca Razvan Ciobanu ar fi avut droguri in sange: Reactia unui om in aceasta stare poate fi asemanatoare de o coma alcoolica

Titi Aur a venit cu explicatii dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Razvan Ciobanu ar fi avut droguri in sange la momentul impactului violent. E posibil ca aceasta sa fie cauza.

Vica Blochina, dezvaluiri infioratoare despre accidentul mortal al lui Razvan Ciobanu: Era foarte nervos si nu avea...

Una dintre apropiatele designerului Razvan Ciobanu, Vica Blochina, vorbeste despre ultimele ore din viata designerului, cel care a murit luni intr-un cumplit accident auto. A venit cu un baiat si era foarte.

Titi Aur, ipoteza-soc despre moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda nu ar fi purtat centura de siguranta. Aceasta i-ar fi putut salva viata

Titi Aur a venit cu o ipoteza-soc, dupa ce creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de circulatie. Acesta sustine ca este o mare probabilitate ca designerul sa nu fi purtat centura de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )